Tinutele de gravida ale lui Kim Kardashian, cel mai bun exemplu de "asa nu" (Galerie foto)

Sambata, 30 Martie 2013, ora 22:04
10350 citiri
Tinutele de gravida ale lui Kim Kardashian, cel mai bun exemplu de "asa nu" (Galerie foto)
Foto: Everyjoe

Aflata mereu in vizorul presei, Kim Kardashian a reusit sa devina un fashion icon. Asta doar pana cand a ramas insarcinata, caci cele mai noi tinute ale divei sunt foarte aproape de ridicol nefiind un bun exemplu de urmat.

Prea stramte, prea scurte sau pur si simplu necalitative, cele mai recente outfituri ale vedetei sunt complet nepotrivite statutului de femeie insarcinata.

Chiar daca a luat cateva kilograme in plus, lucru firesc pentru orice viitoare mama, Kim Kardashian a cam uitat sa-si adapteze garderoba noii conformatii corporale, lasand impresia ca burtica e pe cale sa-i explodeze.

The Sun a urmarit evolutia vestimentara a divei inca din primele luni de sarcina si a adunat intr-un articol cele mai neinspirate ipostaze ale viitoarei mamici.

Despre combinatia alb-negru se stie ca subtiaza. Nu este si cazul rochiei bicolore aleasa de Kim Kardashian, din care, daca ar fi sa alegem, am opta doar pentru jumatatea de culoare neagra.

Peplumul a devenit un detaliu des intalnit in moda actuala. O stie si Kim, si dornica de a-si evidentia talia in raport cu generoasele coapse, l-a folosit uitand ca este putin insarcinata. Din pacate, volanul din talie nu i-a facut nici un favor, ba dimpotriva, a reusit sa ii accentueze si mai mult posteriorul bombat.

Decupajul pe decolteu poate fi un detaliu extrem de sexy pentru o tinuta de ocazie. Daca cea care o poarta este insa la un pas de a deveni mama, situatia se schimba, iar expunerea sanilor e aproape de a friza ridicolul.

Se stie ca fusta creion este o piesa adorata de Kim. Chiar si insarcinata, diva nu a renuntat la tinutele mulate, deloc magulitoare pentru noul sau gabarit.

Fara indoiala, fusta asimetrica poate fi asezata in fruntea listei de erori vestimentare. Dintr-un material ce pare necalitativ si cu un design bogat, fustita lui Kim Kardashian nu numai ca nu o avantajeaza, dar o face sa para si mai voluminoasa decat este.

Albul imaculat nu este o alegere inspirata pentru o femeie cu greutatea si formele lui Kim. Cu toate acestea, iubita lui Kanye West a optat pentru un outfit monocrom cu detalii de impact, care accentueaza ceea ce in mod normal ar trebui sa ascunda.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#tinute gravida Kim Kardashian, #haine gravida sfaturi Kim Kardashian , #vedete straine