Tom Cruise si Katie Holmes: 5 ani de casnicie in imagini (Galerie foto)

Sambata, 30 Iunie 2012, ora 21:02
5718 citiri
Tom Cruise si Katie Holmes: 5 ani de casnicie in imagini (Galerie foto)

Tom Cruise si Katie Holmes sunt la final de relatie. Vestea a fost confirmata chiar de reprezentantul actorului, care a declarat: "Katie este cea care a cerut divortul, iar Tom este mahnit".

Pentru Tom Cruise, care va implini pe 3 iulie 50 de ani, casnicia cu Katie Holmes, 33 de ani, l-a ajutat sa recastige respectul Hollywood-ului, dupa ce fusese criticat ani la randul ca preocuparea sa principala o reprezinta sustinerea Bisericii scientologice.

Cei doi actori si-au facut cunoscuta relatia in 2005, iar cuplul a devenit unul dintre cele mai indragite din showbiz-ul american. Din nou indragostit si in compania unei femei tinere si frumoase, Tom Cruise si-a recapatat farmecul cu care cucerise Cetatea filmului.

In aprilie 2006 s-a nascut Suri, fetita cuplului. Tom Cruise a fost in culmea fericirii, fiind primul sau copil biologic. Acesta mai are inca doi copii, adoptati in timpul casniciei cu actrita Nicole Kidman.

Tom Cruise si Katie Holmes s-au casatorit in toamna anului 2006, in Italia, intr-un castel medieval. Nunta celor doi a fost criticata, multi considerand ceremonia o forma de a face cunoscuta credinta scientologica. Este adevarat ca in acea perioada actorul nu pierdea niciun prilej pentru a face cunoscut faptul ca este un membru marcant al acestei organizatii religioase.

Dupa casatorie, aparitiile publice si chiar ipostazele surprinse de paparazzi ii infatisau pe cei doi soti ca fiind cu adevarat fericiti. Tom Cruise a inceput sa vorbeasca mai frecvent despre familia sa decat despre scientologie, iar relatia parea ca merge foarte bine.

Actorul s-a dovedit a fi un tata foarte iubitor si nu a ascuns niciodata faptul ca si-ar mai dori si alti copii. Alaturi de parintii sai, Suri parea o mica printesa care are tot ce isi doreste.

In ultimii doi ani au inceput sa razbata neintelegerile dintre Tom Cruise si sotia sa. Actorul isi mai dorea un copil, pe cand aceasta ar fi vrut mai degraba sa isi relanseze cariera. Apropiatii au marturisit ca Tom era invinuit de Katie ca nu s-a tinut de cuvant atunci cand i-a promis ca o va ajuta sa ajunga o mare actrita. In momentele in care erau surprinsi pe strada, raceala dintre ei devenise evidenta.

In interviurile sale, Tom Cruise a inceput sa o laude si mai mult pe sotia sa, spunand ca este dependent de ea si ca aceasta este "speciala, avand un talent innascut de mama si de sotie". In contradictie cu entuziasmul lui Tom, Katie era vazuta mai mult in compania fiicei sale, avand chiar si in aceste momente un aer abatut.

In aceasta situatie, despartirea celor doi mai mult i-a intristat, decat i-a suprins pe apropiati. Tom Cruise este la al treilea divort, dupa esecul relatiilor cu Mimi Rogers (1987 - 1990) si cu Nicole Kidman (1990 - 2001). Purtatorul de cuvant al actorului a declarat ca acesta se va concentra asupra celor trei copii ai sai, dupa ce Katie Holmes s-a hotarat sa ceara divortul, invocand "diferente ireconciliabile".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Tom Cruise casnicie Katie Holmes, #Tom Cruise divort Katie Holmes, #Tom Cruise viata personala , #vedete straine