Tori Spelling si sotul ei, la sapa de lemn - nu-si permit nici o vasectomie

Vineri, 25 Octombrie 2013, ora 17:40
4961 citiri
Tori Spelling si sotul ei, la sapa de lemn - nu-si permit nici o vasectomie

In ciuda faptului ca are un tata bogat, fiind vorba de Aaron Spelling, Tori Spelling, in varsta de 40 de ani, deja mama a patru copii, sustine ca trece prin probleme financiare majore, in acest moment nepermitandu-si, ea si sotul ei, nici macar sa plateasca o vasectomie.

In SUA, o astfel de interventie costa intre 350 - 1000 de dolari, relateaza ET News. Desi greu de crezut ca a ajuns intr-o asemenea situatie, actrita insasi face aceasta afirmatie intr-un interviu pentru People.

Tori si Dean McDemott au impreuna patru copii in prezent, iar actrita face mari eforturi sa uite "proastele" obiceiuri din tinerete, cand arunca bani in stanga si dreapta, pe orice era "de firma".

"Suntem in industria divertismentului, iar lucrurile se schimba an de an", a explicat Tori. Aceasta a afirmat ca momentan nici ea nici sotul, in varsta de 46 de ani, nu sunt implicati in proiecte, de aici si situatia delicata.

Problemele financiare ale cuplului au aparut in 2011, cand cei doi au vandut o casa, iesind in pierdere. In plus, reality show-ul Tori&Dean: Home Sweet Hollywood a fost anulat in urma cu un an.

Lucrurile promit insa sa se indrepte, Tori urmand sa-si lanseze memoriile, volumul numit Spelling It Like It Is, dar si o linie vestimentara si una de bijuterii. Pana atunci, insa, "nu e niciun mister ca am probleme cu banii", afirma Tori. "Am crescut mai bogata decat isi poate imagina cineva. Chiar si atunci cand incerc sa imbratisez un stil de viata mai simplu, nu prea reusesc sa renunt la gusturile mele scumpe", explica actrita.

"Si apoi am si acea mica problema cu cumparaturile... Nu-mi permit sa mai traiesc asa. Circumstantele s-au schimbat. Se spune ca a recunoaste ca ai o problema e primul pas", se destainuie vedeta din Beverly Hills 20910.

Tori sustine insa ca e departe de fata materialista care era candva. "Nu mi-am mai cumparat o poseta in trei ani si e in regula. Ma uit in urma la fata care facea cumparaturi la Gucci la 20 de ani si nu ne mai leaga nimic. Nu pot sa cred acum ca atunci mi se parea important (sa fac cumparaturi in asemenea locuri - n. red.) ", a mai spus actrita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Tori Spelling falita, #Tori Spelling bani vasectomie, #Tori Spelling probleme bani, #Tori Spelling probleme financiare, #Tori Spelling patru copii, #Tori Spelling fara bani , #vedete straine
Comentarii