Transformari radicale ale vedetelor - cat au fost in stare sa slabeasca (Galerie foto)

Marti, 06 Mai 2014, ora 08:59
11223 citiri
Transformari radicale ale vedetelor - cat au fost in stare sa slabeasca (Galerie foto)
Foto: US Weekly

Nu doar oamenii de rand cedeaza ispitei reprezentate de dulciuri. Si vedetele cad uneori in acest pacat. Iar rezultatul e unul ce nu poate fi prezentat pe covorul rosu.

Asa ca, uneori chiar in al 12-lea ceas, celebritatile isi pun vointa la incercare, dand jos kilogram dupa kilogram. Cel putin in cazul unora, transformarea e spectaculoasa.

Un astfel de exemplu este Christina Aguilera, care a slabit vizibil. Aceasta s-a intors pe platoul emisiunii "The Voice", in ipostaza de jurat, cu silueta de domnisoara, chiar daca are acasa un copil, conform US Weekly.

Aguilera a slabit 22 de kilograme - cat cantareste in prezent

Vedeta a inceput insa sa imbrace din nou haine de gravida, ea anuntand in martie ca este insarcinata cu actualul iubit, Matt Rutler, cei doi urmand sa aiba o fetita.

O ce veste minunata de la Cristina Aguilera

Actrita Jennifer Hudson nu mai seamana cu cea care era odata, dupa ce a dat jos aproape 40 de kilograme, in mai putin de doi ani. "Sunt la greutatea pe care mi-o doream", a spus actrita, dupa ce a scapat de surplusul de greutate.

Aceasta a povestit, la un moment dat, ca inca i se intampla sa ceara articole de imbracaminte "large" sau "extra-large". Stilista sa ii aminteste, insa, ca "small" sau "mediu" e ceea ce i se potriveste acum.

Jonah Hill, unul dintre colegii de platou ai lui Leonardo DiCaprio in "Lupul de pe Wall Street", a scapat de aproape 14 kilograme, in 2011, inainte de inceperea filmarilor pentru pelicula "21 Jump Street". A reusit performanta apeland la un nutritionist si la un antrenor.

Si mai spectaculoasa este transformarea actritei Kirstie Alley, cunoscuta din serialul "Cheers", care a "topit", in 2011, peste 45 de kilograme.

"Am slabit milioane de kilograme!", declara ea entuziasmata in 2011. Intr-un singur an, hainele actritei au devenit mai mici cu opt masuri.

Cantareata Snooki, si ea insarcinata in prezent, reusise sa scape de greutatea acumulata dupa primul copil, slabind aproape 20 de kilograme. In urma cu o luna, vedeta a declarat ca asteapta al doilea copil.

Kelly Osbourne, fiica rockerului Ozzy Osbourne, a reusit sa slabeasca si ea aproape 20 de kilograme. Aceasta a declarat la un moment dat ca din cauza celor din jur a suferit mai mult cand era grasa decat atunci cand era dependenta de substante. "Niciodata nu voi intelege asta", a declarat ea.

A reusit sa se transforme intr-o alta persoana gratie sportului si micsorarii portiilor. Demn de mentionat este faptul ca o vreme a avut alaturi un barbat care era nutritionist. Intre timp, s-a despartit de acesta.

"Sunt foarte mandra ca pot sa ma uit in oglinda si sa nu urasc tot ce vad", afirma vedeta, care in prezent declara ca nu mai invidiaza pe nimeni, asa cum i se intampla in trecut.

Actori care au slabit ori s-au ingrasat foarte mult pentru un rol (Galerie foto)

Chaz Bono, nascut cu sex feminin de cantareata Cher, devenit barbat intre timp, a reusit sa dea jos aproape 40 de kilograme anul trecut, cand medicii i-au spus ca sanatatea ii era in pericol.

Dupa ce s-a imprietenit cu dispozitivul urat de multe persoane, cantarul, a spus ca "totul e mai bine, mai usor" cu noua greutate, iar nivelul de incredere in propria persoana s-a schimbat considerabil.

Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Cherecheș, extrădat din Germania. Fostul primar din Baia Mare este adus cu mașina în România
Fostul primar al municipiului Baia Mare Cătălin Cherecheş a fost preluat din Germania şi se află în drum spre România, pentru executarea pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la cinci...
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
UPDATE Liderii coaliției PSD-PNL și-au dat acordul pentru candidatura medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei SURSE
Medicul Cătălin Cîrstoiu a ajuns, marți, 19 martie, la Palatul Victoria pentru a discuta cu liderii coaliţiei. Liderii celor două partide și-au dat acordul pentru candidatura acestuia la...
#vedete slabit poze, #clebritati transformari poze, #celebritati slabit poze, #vedete transformari fizice imagini , #vedete straine