Un cunoscut regizor recunoaste: Bautura aproape m-a ucis - Da vina pe orasul in care locuia

Joi, 11 Iunie 2015, ora 16:55
7362 citiri
Un cunoscut regizor recunoaste: Bautura aproape m-a ucis - Da vina pe orasul in care locuia
Foto: Instagram/Tom Ford

Tom Ford, designer devenit regizor, a vorbit recent despre o latura a vietii sale pe care nu multi o cunosc. Acesta a recunoscut ca a fost alcoolic timp de multi ani. Tom Ford a declarat ca alcoolul aproape l-a ucis.

Regizorul peliculei "A single man", care s-a lasat de baut in urma cu mai multi ani, a spus ca dependenta sa scapase de sub control si ca depresia era deja la ordinea zilei. "Devenisem deprimat. Cand esti deprimat, bei mai mult, iar cand bei mai mult, devii si mai deprimat", explica el cercul vicios in care intrase.

Mai mult, recunoaste el, conform ContactMusic, nu se limita la alcool, ci consuma si droguri. De la senzatia de ameteala data de droguri de alcool ajungea in cea mai neagra depresie apoi, poveste el.

"Sincer, nu cred ca as mai fi in viata daca nu ma opream din baut... Trebuie sa zic, probabil ca unul dintre motivele pentru care consumul de alcool scapase de sub control este acela ca locuiam aici (in Londra - n. red.). Poti sa consumi foarte bine si zece bauturi pe zi si sa fii considerat absolut normal...", a povestit el.

Mai mult, regizorul isi aminteste ca spunea vreunui prieten, din cand in cand, "Cred ca am o problema cu bautura", iar ei ii raspundeau: "N-ai niciuna! Mai ia o bautura!".

Dupa ce a reusit sa renunte la aceasta dependenta, Tom Ford a reusit sa-si faca si ordine in viata, devenind si tatal unui baiat, Jack, alaturi de sotul sau, Richard Buckley. Tot atunci a facut si schimbarea de cariera, orientandu-se catre cinematografie.

Tom Ford s-a insurat cu iubitul sau

"Lumea crede ca duc o viata diferita (in sensul de plina de excese - n. red.). Ma vad intr-o poza retusata, care vinde un parfum, sau intr-o revista, si probabil cred ca beau si ca fete goale stau intinse prin casa mea si ca ne drogam. Insa realitatea e ca iau cina cu Richard si cu Jack si ca apoi ne uitam, cel mai probabil, la TV, si ca merg in pat pe la 22:00 sau 22:30", a mai spus Tom Ford.

Tom Ford, fost director de creatie la Gucci si Yves Saint Laurent, are 53 de ani si are o relatie cu Richard Buckley, fost jurnalist Vogue, inca din 1986.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#Tom Ford alcoolic, #Tom Ford bautura, #Tom Ford droguri, #Tom Ford designer regizor, #Tom Ford familie , #vedete straine