Un detinut sustine ca este fiul si mostenitorul lui Prince

Miercuri, 11 Mai 2016, ora 09:31
2759 citiri
Un detinut sustine ca este fiul si mostenitorul lui Prince
Foto: Arhiva Hepta.ro

Un detinut de 39 de ani a declarat ca este fiul legendarului muzician Prince putand deveni unul dintre mostenitorii averii sale.

Carlin Q. Williams din Kansas City, statul Missouri, a solicitat sa fie supus unor teste ADN pentru a dovedi ca este fiul lui Prince, potrivit unui document inregistrat la tribunal de avocatul sau. El a obiectat la adresa unei declaratii anterioare a surorii cantaretului, Tyka Nelson, care afirmase ca Prince nu avea copii.

Potrivit documentului, Carlin Williams ar putea fi singurul mostenitor legal care a supravietuit defunctului. Prince a murit subit la 21 aprilie la varsta de 57 de ani, fara a lasa un testament.

Williams se afla in inchisoarea de la Florence (statul Colorado) pentru posesia unei arme intr-o masina furata si nu va fi eliberat inainte de sfarsitul anului 2020.

Mama sa, Marsha Henson, a inregistrat, de asemenea, la tribunal o declaratie pe propria raspundere in care a spus ca l-a intalnit Prince Rogers Nelson in iulie 1976 in holul unui hotel din Kansas City, intr-o perioada in care nu era casatorita.

Prince lasa o avere de peste 800 milioane de dolari. Ar putea ajunge la o fosta prostituata si dependenta de droguri

"Am baut vin impreuna cu dl.Nelson", dupa care ea l-a urmat intr-o camera de hotel si au avut "relatii sexuale neprotejate", a adaugat Marsha Henson. Ea afirma ca l-a conceput pe fiul sau Carlin Williams in acea zi. El s-a nascut la 8 aprilie 1977.

Primele informatii legate de cauza mortii lui Prince: Ce s-a gasit in organismul sau

In acelasi timp, printr-un mandat de perchezitie publicat marti de cotidianul Los Angeles Times, detectivul Chris Nelson a cerut perchezitionarea centrului medical North Memorial din Robbinsdale (statul Minnesota) pentru a obtine "toate documentele" referitoare la dosarul medical al lui Prince Rogers Nelson.

Mandatul citeaza numele medicului Michael Schulernberg, care l-a vazut pe muzician la 7 aprilie si la 20 aprilie prescriindu-i medicamente, mai noteaza AFP.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#mostenitor Prince inchisoare, #detinut fiu Prince , #vedete straine
Comentarii