Vedete campioane la relatii: Cati parteneri celebri au avut artistii (Galerie foto)

Vineri, 08 Mai 2015, ora 08:13
11967 citiri
Vedete campioane la relatii: Cati parteneri celebri au avut artistii (Galerie foto)
Foto: Instagram/Kate Hudson

Vietile amoroase ale celebritatilor au fost mereu sub lupa presei, rareori reusind o vedeta sa aiba o relatie care sa nu fie analizata atent.

The Richest trece in revista relatiile unor persoane publice, printre partenerii acestora numarandu-se tot vedete.

De exemplu, Cameron Diaz, care s-a casatorit acum putin timp cu Benji Madden, s-a iubit cu barbati celebri, printre care Carlos De La Torre, Matt Damon, A-Rod, John Mayer, Justin Timberlake sau Paul Sculfor. De asemenea, actrita a mai fost implicata in relatii cu Criss Angel, Robbie Williams, Jared Leto, Gerard Butler si Bradley Cooper.

Foto: Instagram/Cameron Diaz

Ce-a facut sotul lui Cameron Diaz din dragoste pentru ea (Foto)

Cantecele de dragoste interpretate de Taylor Swift ar putea fi inspirate chiar din viata artistei, ea fiind iubita unor persoane precum John Mayer, Jake Gyllenhaal, Taylor Lautner, Joe Jonas, Harry Styles si Conor Kennedy. Recent a fost vazuta tinandu-se de mana cu DJ Calvin Harris.

Foto: Facebook/Taylor Swift

George Clooney este cu adevarat un crai de la Hollywood. Chiar daca momentan si-a gasit fericirea in bratele lui Amal, actorul a frant o multime de inimi si a fost implicat in relatii cu Kelly Preston, Krista Allen, Teri Hatcher, Lucy Liu, Elisabetta Canalis si Lisa Snowden.

Din anul 2001, Sienna Miller a avut 14 relatii publice, printre care se afla cele cu Jamie Dornan (actorul care a facut senzatie in "Fifty Shades of Grey"), Orlando Bloom, Mark Hildebrandt, Daniel Craig, Jude Law, Nico Malleville, Hayden Christensen, James Franco, Sean Combs, Josh Hartnett, Matthew Rhys, Balthazar Getty, Tom Sturridge, George Barker si Puff Daddy.

Foto: Instagram/Sienna Miller

Frumoasa Kate Hudson, care a fost casatorita cu Chris Robinson, a avut si ea cateva relatii care au atras atentia presei. Printre acestea se numara cea cu Lance Armstrong, Owen Wilson, Justin Timberlake, Dax Shepard, Chris Robinson, Baron Davis, Shannon Leto, Heath Ledger, Adam Scott, Matthew Bellamy, Darren Ankenman si Alex Rodriguez.

Foto: Instagram/Kate Hudson

Sa fii cantaret iti aduce o multime de beneficii printre care si faptul ca intri repede in gratiile unor femei celebre. Este si cazul lui John Mayer, care a cucerit frumuseti precum Jennifer Love Hewitt, Jennifer Aniston, Cameron Diaz, Jessica Simpson, Minka Kelly, Vanessa Carlton, Rhona Mitra, Milana Vayntrub, Taylor Swift, Scheana Marie, Katy Perry si Reena Hammer.

Foto: Facebook/John Mayer

Jennifer Love Hewitt, care in prezent se iubeste cu Brian Hallisay si care a declarat ca este dependenta de iubire, a mai avut relatii cu Ross McCall, Will Estes, Stephen Dorff, Joey Lawrence, Will Friedle, Andrew Keegan, Carson Daly, Ricj Cronin, John Mayer, Wilmer Valderrama, Fred Savage, Joseph Lawrence, Jason Aaron Baca, Diego Serrano, John Cusack si Antonio Sabato Jr. Au existat zvonuri ca a avut o relatie si cu Enrique Iglesias.

Foto: Facebook/Jennifer Love Hewitt

Relatii amoroase mai putin cunoscute ale celebritatilor (Galerie foto)

Pe Paris Hilton o definesc hainele scumpe, obiectele luxoase si petrecerile, dar sa nu uitam de relatiile sale cu Criss Angel, Ryan Gosling, John Mayer, Brody Jenner, Chad Michael Murray, Paris Latsis, Adrian Grenier, Jack Osbourne, Tom Sizemore, Rick Solomon, Matt Leinart, Travis Barker, Brandon Davis, Benji Madden, Jason Shaw, Simon Rex, Nick Carter, Deryck Whibley, Stavros Shaw, Adam Levine, Fred Durst si Stavros Niarchos.

Foto: Facebook/ Paris Hilton

Inainte sa isi intalneasca sufletul pereche, pe Jessica Biel, Justin Timberlake a cucerit femei celebre precum Lindsay Lohanand, Beyonce Knowles, Fergie, Daniella Ditoo, Britney Spears si Alicia Keys. De asemenea, artistul a fost iubitul altor frumoase vedete, precum Veronica Finn, Tonya Mitchell, Nicole Appleton, Alyssa Milano, Jenna Dewan Tatum, Emma Bunton, Staci Flood, Cameron Diaz, Tatyana Ali, Scarlett Johansson, Rihanna, Olivia Wilde, Olivia Munn, Thaila Ayala si Kate Hudson.

Foto: Facebook/ Justin Timberlake

Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Lovitură pentru Clotilde Armand. Primărița Sectorului 1, trimisă în judecată în ziua în care și-a depus candidatura pentru un nou mandat
Procurorii au anunțat joi, 25 aprilie, trimiterea în judecată a primăriței Sectorului 1, Clotilde Armand, pe care o acuză de ”folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane”. Ea...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#iubiti Kate Hudson, #iubiti Cameron Diaz, #iubiti vedete, #vedete relatii , #vedete straine