Vedete care au adoptat copii (Galerie foto)

Marti, 30 Octombrie 2012, ora 07:00
10162 citiri
Vedete care au adoptat copii (Galerie foto)

Pe langa cariera si fani, celebritatile isi doresc si o familie, pe care, uneori, din diferite motive, nu o pot avea prin forte proprii. Fie ca nu au timp sa aiba propriii copii, nu si-au gasit sufletul pereche sau pur si simplu vor sa faca o fapta buna, unele dintre ele adopta.

Iata cateva exemple in acest sens, oferite de Mom.me:

Diane Keaton

Diane a adoptat 2 copii: pe Dexter, in 1996, si pe Duke, in 2001. Acum, la 66 de ani, este mama singura. "Cand am adoptat, a trebuit sa ma schimb imediat ca persoana, sa devin mai darnica", spune actrita, care atunci cand a adoptat pentru prima daca avea 50 de ani.

"M-a facut sa vad cat de egocentrica eram. Sunt actrita pana la urma. Nu aveam pe nimeni sa-mi spuna cat de bine fac ce fac sau daca e intr-adevar bine. Iubirile vietii mele sunt copiii si mama mea. Nu simt ca am neaparata nevoie de un barbat. Nu ma intelegeti gresit, iubesc barbatii, dar am copiii si munca si asta este de ajuns pentru mine", adauga ea.

Michelle Pfeiffer

Dupa divortul de la 35 de ani, Michelle a decis ca nu este cazul sa nu aiba copii doar pentru ca nu este maritata. L-a intalnit pe David E. Kelly, iubirea vietii ei, la 2 luni dupa ce a aplicat pentru adoptia fiicei ei, Claudia Rose, care acum are 18 ani. "Am avut emotii cand i-am spus, dar mi-a zis ca asta face diferenta intre baieti si barbati".

Din fericire si David gandea la fel, iar familia s-a marit ulterior cu inca un copil, John Henry, la un an distanta.

Jamie Lee Curtis

"Adoptia este un drum foarte complicat, plin de provocari", spune Curtis, care a adoptat doi copii, pe Annie si Thomas. "Este greu, dar o modalitate incredibila de a-ti crea o familie. Trebuie doar sa fii foarte deschis".

Kirstie Alley

Prietenii si sotii pot sa vina si sa treaca, dar familia este pentru totdeauna, este de parere actrita. Pe copiii ei, William True, de 21 de ani, si Lillie Price, de 19 ani, i-a adoptat alaturi de fostul ei sot, Parker Stevenson, dupa ce s-a luptat cu infertilitatea si pierderile de sarcina. "Sunt foarte protectori cu mine si eu sunt la fel cu ei. Principala mea calitate este aceea ca sunt o mama buna", spune Kirstie.

Sharon Stone

Sharon are acum 3 "barbati" in familie: Roan, 11 ani, Laird, 6 ani, si Quinn, de 5 ani. Decizia ei a venit dupa ce a pierdut mai multe sarcini. "Ultima data cand am pierdut un copil am trecut printr-un travaliu de 36 de ore", spune actrita de 54 de ani. "In timp ce eram la spital, a sunat avocatul care se ocupa de adoptii si mi s-a parut ca este un semn divin".

Nicole Kidman

Cand era inca maritata cu Tom Cruise, Nicole Kidman a adoptat doi copii. Isabela are acum 20 de ani si Connor 17. Asta s-a intamplat dupa ce ea a pierdut mai multe sarcini. Dupa ce cuplul s-a despartit, in 2001, copiii au mers sa locuiasca cu Tom, aceasta fiind alegerea lor.

Sandra Bullock

Cu putin inainte de despartirea de sotul ei, Jesse James, Sandra Bullock l-a primit in familie pe baietelul ei de culoare, Bardo Bullock, care acum are 2 ani. "A fost un proces lung si greu, nu am intervenit in niciun fel, ci am trecut prin procesele prin care trec toti oamenii".

Katherine Heigl

In 2009, Katherine si sotul ei cantaret, Josh Kelley, au adoptat-o pe Naleigh, in varsta de 10 luni, din Coreea de Sud. Actrita spune ca prima data fetita a respins-o, apropiindu-se mai degraba de tatal ei adoptiv.

"M-am luptat foarte tare sa fiu acceptata ca mama de fiica mea. Respingerea ei aproape mi-a frant inima". Heigl spune ca prima data s-a refugiat in munca, dar apoi a realizat ca asa nu se va rezolva situatia. "In momentul in care am inteles acest lucru, am incetat sa mai lucrez asa de mult", spune ea, astfel incat a renuntat la Grey's Anatomy pentru a petrece mai mult timp cu copilul.

Charlize Theron

La inceputul anului acesta, Charlize, in varsta de 37 de ani, a adoptat un baiat pe nume Jackson, dupa ani buni de asteptare. "A durat doi ani pana cand am primit copilul. Acum simt exact ceea ce ar trebui. Nu stiu cum sa descriu. Pur si simplu e asa cum ar trebui sa fie", spune vedeta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Iohannis merge la Bruxelles. Subiectele fierbinți aflate pe agenda reuniunii liderilor europeni
Preşedintele Klaus Iohannis va participa miercuri şi joi, 17-18 aprilie, la reuniunea extraordinară a Consiliului European care va avea loc la Bruxelles. Şeful statului va participa, de...
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Surpriza celui mai recent sondaj de opinie: Nicușor Dan pierde prima poziție în lupta pentru Primăria Capitalei
Candidatul PPUSL la Primăria Capitalei Cristian Popescu - Piedone este cotat cu 38% din voturi, Nicuşor Dan -cu 27%, iar candidatul PSD-PNL Cătălin Cîrstoiu, cu 23%, relevă datele unui Sondaj...
#vedete adoptii copii, #celebritati mame copii adoptati, #vedete adoptie copii, #vedete copii adoptati , #vedete straine