Vedete care au incercat sa se relanseze pozand in Playboy (Galerie foto)

Marti, 04 Octombrie 2011, ora 16:47
11693 citiri
Vedete care au incercat sa se relanseze pozand in Playboy (Galerie foto)

De-a lungul vremii, multe dintre vedetele straine au pozat in reviste pentru barbati la inceputul carierei lor sau mai tarziu, cand simteau nevoia de o improspatare, o condimentare a imaginii sau, chiar o relansare.

Iata care sunt cateva dintre aparitiile memorabile, potrivit Business Insider:

Kim Basinger a pozat pe coperta revistei in februarie 1983, pe cand avea 30 de ani. Dupa aceea a primit o oferta de film in care trebuia sa joace cu Robert Redford, in pelicula "The Natural".

Suzanne Somers a aparut in decembrie 1984, la varsta de 38 de ani, ani mai tarziu scriind numeroase carti cu succes la public.

Actrita Goldie Hawn a aparut in revista in ianuarie 1985, la 39 de ani, pozand intr-u pahar urias de Martini.

Madonna, in septembrie 1985, desi pe coperta era cat se poate de imbracata, in interiorul revistei a pozat complet nud.

Si actrita Brooke Shields a pozat in Playboy in decembrie 1986.

LaToya Jackson, sora celebrului Michael Jackson, a pozat in martie 1989, sarbatorind sentimentul de independenta pe care il pierduse cu multa vreme in urma si pe care tocmai il recastigase. Ea a spus ca a fost batuta in mod frecvent de tatal sau, ani in sir. Cand a pozat, familia a dezaprobat-o profund si chiar a dezmostenit-o.

Sharon Stone a acceptat sa pozeze in iulie 1990, dar si recent a fost curtata de cei de la Playboy pentru o noua aparitie.

In martie 2005 i-a venit si randul lui Paris Hilton sa pozeze, mergand si la petrecerile organizate de Hugh Heffner.

Jessica Alba a aparut in martie 2006 pe coperta, insa fara voia ei, editorii folosind-o fara a-i cere acordul. De altfel, vedeta si-a exprimat ulterior dezacordul fata de gestul celor de la Playboy, spunand ca poza a fost publicata pe nedrept.

Mariah Carey a pozat in 2007, dar nu apare nici pe departe atat de dezbracata pe cat s-ar astepta barbatii. Arata uimitor, desi formele sale nu seamana cu cele ale unui top model.

Kim Kardashian a aparut pe coperta din decembrie 2007, acum regretand acest lucru. La vremea respectiva a ascultat sfatul mamei sale in speranta de a deveni mai cunoscuta.

Chelsea Handler a pozat si ea in decembrie 2009, aceasta aparitie aducandu-i si mai multa notorietate reginei talk-shourilor de noapte din Statele Unite.

Pamela Anderson a pozat chiar anul acesta in Playboy, fiind cel de-al 13-lea si cel mai recent pictorial realizat pentru aceasta revista.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#vedete straine Playboy, #vedete poze Playboy, #vedete coperta Playboy , #vedete straine