Vedete care au indraznit sa se rada in cap (Galerie foto)

Luni, 06 Februarie 2012, ora 15:44
12725 citiri
Vedete care au indraznit sa se rada in cap (Galerie foto)

Unele actrite sunt dedicate meseriei intr-atat incat accepta sa se rada in cap, daca asa cere rolul, fara a clipi. Exista, insa, si alte celebritati care o fac din dorinta de a epata sau din simplul motiv ca sunt convinse ca lipsa parului le creste atractivitatea. Ori chiar nu le pasa.

Charlize Theron este una dintre actritele care a acceptat sa renunte la podoaba capilara pentru a intra mai bine in pielea personajului, in Monster, conform Business Insider.

Acelasi motiv a impins-o si pe Cynthia Nixon sa renunte la par, actrita din Sex and the City acceptand provocarea pentru juca in Wit. Nixon, care intrerpreteaza rolul unei femei care sufera de cancer, chiar s-a luptat cu boala in realitate.

Demi Moore a renuntat la faimoasa coama bruneta pentru a juca in G.I. Jane, in 1997, o schimbare de imagine colosala fata de Striptease sau Ghost. Miscarea a atras atentia intr-un mod pozitiv criticilor si nu doar lor, din moment ce vedeta a reusit sa fie sexy chiar si fara par.

Cate Blanchett este binecunoscuta pentru perfectionismul sau, asa ca nu e de mirare ca a facut pasul pentru a se identifica mai bine cu personajul. In 2002, actrita originara din Australia s-a lasat rasa in cap pentru a aparea in Heaven.

Natalie Portman a ingrosat randul actritelor care s-au lasat tunse zero in 2006, in V for Vendetta, pe cand o juca pe Evey.

Britney Spears a uimit o lume intreaga cand s-a ras in cap singura si s-a fotografiat, pozele aparand apoi in toata presa. A fost o perioada grea pentru vedeta, o dovada in plus ca nu e usor sa faci fata celebritatii.

Amber Rose nu a renuntat la par de dragul artei, ci a facut-o pentru ea. Pur si simplu se simte bine fara podoaba capilara, iar asta nu a oprit-o sa fie admirata si chiar sa aiba o relatie cu Kanye West.

Sigourney Weaver este si ea cheala in Alien 3, desi acesta nu a fost cel mai bun film al ei.

Sinead O'Connor nici nu ar fi recunoscuta cu plete, aceasta fiind imaginea pe care si-a promovat-o inca de la inceputul carierei, acum opt albume.

Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Orban acuză Biroul Electoral Central că favorizează alianța PSD-PNL: ”Le-a dat voie să desfacă alianţa împotriva firii”
Liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a acuzat joi, 25 aprilie, Biroul Electoral Central că ar fi modificat „în mod ilegal” o hotărâre de guvern şi că instituţia ar fi...
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Liderul USR, după trimiterea în judecată a lui Clotilde Armand: ”Sunt nişte dosare fake, hărţuieli politice”
Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a reacţionat după Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a fost trimisă în judecată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi a afirmat că...
#vedete fara par, #actrite rase in cap, #vedete rase in cap, #celebritati fara par, #femei chele , #vedete straine