Vedete care au suferit de cancer de piele (Galerie foto)

Vineri, 11 Mai 2012, ora 18:15
11409 citiri
Vedete care au suferit de cancer de piele (Galerie foto)

Cancerul de piele a devenit una dintre cele mai cunoscute, dar si frecvente afectiuni din ultima perioada, cel putin in America autoritatile din domeniu spunand ca una din 5 persoane este atinsa de aceasta afectiune.

Printre acestea se afla si oameni celebri, care au trecut printr-o experienta infricosatoare si acum vor sa o impartaseasca cu cei bolnavi si sa traga un semnal de alarma fata de cei care nu au grija de pielea lor, la propriu. Iata cateva dintre aceste personalitati, conform Huffington Post:

Ewan McGregor: cu cativa ani in urma, starul a avut o alunita canceroasa ce i-a fost extirpata de sub un ochi. El spunea pentru BBC ca era constient de faptul ca pielea lui deschisa la culoare si anii in care nu s-a protejat de soare pot duce la o asemenea problema, dar a neglijat sfaturile medicilor. Odata indepartata alunita, insa, si riscul a disparut.

Michelle Monaghan: actrita spune ca sotul ei o tot batea la cap sa mearga la medic si sa-si verifice alinita pe care o avea pe o pulpa. Este posibil ca aceasta insistenta sa-i fi salvat viata, caci medicii au descoperit ca aceasta era canceroasa.

William H. Macy: dupa ce a aparut intr-un show TV cu un bandaj mic pe nas, actorul a declarat ca tocmai ii fusese extirpat un carcinom. El spune ca acesta este rezultatul neglijentei din tineretea petrecuta in Georgia, cand nu folosea crema cu protectie solara.

Melanie Griffith: actrita a suferit si ea o operatie in zona fetei pentru a-i fi extirpata o portiune de piele afectata de cancer. Din fericire, si in cazul ei cancerul a fost descoperit de timpuriu, neaparand complicatii.

John McCain: politicianul a avut pana acum cel putin 4 melanoame. Acestea sunt tratabile daca sunt descoperite in stadii incipiente, dar ele se pot extinde in alte regiuni ale corpului daca nu sunt tratate la timp.

Brooke Shields: desi actrita nu a avut cancer propriu-zis, revista People scria ca ei i-a fost extirpata o alunita precanceroasa de pe fata, ceea ce, pentru Brooke, a fost un semnal de alarma. Brooke spune ca le-a atras atentia si prietenelor ei si nu se mai duc fara lotiune cu protectie solara la plaja, asa cum obisnuiau inainte.

Laura Bush: fosta Prima Doamna a Americii a avut o tomoare, care i-a fost extirpata acum cativa ani. Nu a fost vorba de melanom, ci de o afectiune care se numeste carcinom cu celule scuamoase.

Troy Aikman: in 1990 a fost extirpat un melanom de pe umarul sau, totul decurgand ca la carte.

Anderson Cooper: starul spune ca a trebuit sa sufere o mica interventie chirurgicala pentru eliminarea unei alunite de pe fata, de sub ochiul stang.

Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Ciolacu vrea reducerea atribuțiilor primarului general: Dependența edililor de sector nu trebuie să fie atât de mare VIDEO
Premierul Marcel Ciolacu a declarat miercuri că este nevoie de o lege specială a Capitalei şi că "este evident" că dependenţa primarilor de sector "nu trebuie să fie atât de mare de...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#cancer piele vedete, #cancer piele celebritati, #cancer piele persoane celebre, #melanom vedete , #vedete straine