Vedete care au trait pe strada (Galerie foto)

Marti, 16 Iulie 2013, ora 12:18
8736 citiri
Vedete care au trait pe strada (Galerie foto)

Jennifer Lopez nu s-a temut ca va fi judecata, asa ca a declarat recent, intr-un acces de sinceritate, ca, la un moment dat, nu avea unde sa doarma. Vedeta a carei avere insumeaza un sfert de miliard de dolari a dezvaluit ca, in adolescenta, era un om al strazii, dormind pe o canapea in studioul unde dansa, dupa ce s-a certat cu mama sa.

In timp ce tanara isi dorea o cariera in show bizz, parintii nu erau de parere ca aceasta este alegerea corecta, asa ca Jennifer a plecat de acasa. Desi a dat lovitura relativ repede, recunoaste, insa, ca nu i-a fost simplu sa traiasca la Hollywood, obisnuita fiind cu stilul de viata din Bronx, New York.

Cu mici variatiuni, povestea ei se aseamana cu a multor celebritati. Desi n-ai spune, multe vedete, actori, cantareti, s-au aflat in situatii asemanatoare, dormind la propriu pe strada inainte de a cunoaste celebritatea, relateaza CNN.

Un prim astfel de caz este Jim Carrey. Desi se tragea dintr-o familie de artisti, fiind al patrulea copil la parinti, la un moment dat parintii sai s-au confruntat cu o situatie atat de disperata incat au ajuns sa se mute pe pajistea din fata casei unuia dintre copii, sora mai mare a lui Jim. Dormeau in cort sau in masina familiei. Cat despre Jim, ziua mergea la scoala, iar seara muncea.

Nici lui Halle Berry, care tocmai s-a casatorit a treia oara, nu i-a fost simplu. Intr-un interviu acordat in 2007, aceasta a povestit ca a fost un om al strazii la 21 de ani, dupa ce s-a mutat in Chicago. Ramasa fara bani, mama sa a refuzat sa o ajute, asa ca tanara cu ambitii de actrita a fost nevoita sa se mute intr-un adapost pentru o vreme.

Si raposatul Kurt Cobain, solist al trupei Nirvana, a trecut prin momente grele cand locuia in Aberdeen, Washington. El insusi a declarat ca a locuit sub un pod, dormind in salile de asteptare ale spitalelor. Multi cred ca versurile melodiei "Something in the way" vorbesc despre aceasta perioada.

Dupa cum el insusi a declarat, Jim Morrison a locuit timp de 13 luni pe acoperisul unei cladiri, in 1965, timp in care admite ca a luat LSD si a participat la "o gramada de concerte fantastice in capul sau", scriind apoi muzica auzita. In scurt timp a pus bazele trupei The Doors.

Si frumoasa Carmen Electra, actrita, model, cantareata si dansatoare, a fost un om fara adapost la 20 de ani. Isi aminteste ca locuia pe o banca, in parc, inarmata cu un cutit, un pager, incaltata in pantofi Versace si cu ceva maruntis in buzunar. Plangea gandindu-se cat de bine i-ar prinde macar o masina.

Inainte de a cunoaste succesul in cea mai bruta forma, omul de televiziune David Letterman a locuit o vreme in camioneta sa.

Cat despre Lil Kim, aceasta a fost data afara din casa de propriul tata, fiind o vreme om al strazii. Asa l-a cunoscut pe cel care avea sa-i fie mentor si iubit, Biggie Smalls.

Tot oameni fara adapost au fost, pentru o vreme, si Charlie Chaplin, care dormea pe strazile din Londra, actualul James Bond, Daniel Craig, care locuia pe o banca in capitala britanica, Hillary Swank, care a trait intr-o masina cu mama sa, Jean Claude Van Damme, care recunoaste ca murea de foame in Los Angeles, atipind in plina strada, si chiar Steve Jobs, care aduna sticle de Cola, pe care primea cate 5 centi, bani care ii folosea pentru a-si lua de mancare.

Timp de doi ani, si rapperul Tupac Shakur a avut aceeasi soarta, dormind in adaposturile din California.

Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Președintele României: Relevanța NATO este cu atât mai mare în contextul extrem de complex pe care îl traversăm
Klaus Iohannis, președintele României a transmis, vineri, 29 martie, la 20 de ani de la aderarea României la NATO, că România va rămâne profund implicată în procesul de adaptare...
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
#vedete oameni fara adapost, #vedete homeless, #celebritati fara casa, #celebritati oameni ai strazii , #vedete straine