Vedete care nu pun gura pe alcool (Galerie foto)

Duminica, 24 Mai 2015, ora 18:14
15500 citiri
Vedete care nu pun gura pe alcool (Galerie foto)
Foto: Instagram/Collin Farrell

Din diferite motive, unii oameni nu se ating de alcool. Ca e vorba despre religie, starea de sanatate, antecedente sau pur si simplu o alegere personala, beau orice in afara de alcool.

Chiar si asa, pot fi vazute la evenimente mondene unde cocteilurile sunt vedete. LifehackLane a aflat care sunt vedetele pe care n-o sa le vezi vreodata cu un pahar de alcool in mana.

Christina Ricci

Actrita Christina Ricci a facut singura aceasta alegere, convinsa fiind ca alcoolul nu poate aduce nimic bun vietii ei: "Am avut o adolescenta normala, la 20 de ani si peste am baut, dar am facut o alegere, pentru ca am crezut ca nu e bun pentru viata mea".

Foto: Twitter/Christina Ricci

Matthew Perry

Desi a facut abuz de alcool si droguri in vremea in care juca in "Friends", actorul Matthew Perry s-a lasat de ambele si e foarte mandru de reusita sa. In urma cu ceva vreme, acesta declara pentru ABC News: "Sunt cel mai mandru in viata mea de faptul ca, daca un strain vine la mine si imi spune 'Nu ma pot lasa de baut. Nu ma pot opri din baut. Poti sa ma ajuti?' ii pot spune 'Da, pot sa te ajut'".

Foto: Instagram/Matthew Perry

Kristin Davis

Motivul pentru care actrita Kristin Davis nu mai bea este simplu. In trecut a fost dependenta de alcool.

La inceput de cariera, a trebuit sa aleaga intre dorinta de a deveni actita si dependenta sa. La 22 de ani a spus "adio" bauturii si de atunci sustine ca nu a mai consumat alcool. Recunoaste, insa, ca atunci cand cei din jur beau vin, se simte tentata si-si spune, "in cel mai nevinovat mod": "O, ce pahar frumos de vin... N-ar fi amuzant sa-l beau? Poate ca ar fi totul in regula, insa nu merita riscul", isi raspunde tot ea.

Foto: Twitter/Kristin Davis

Eminem

Rapperul Eminem s-a lupat multi ani cu dependenta de droguri si alcool, dar a invins-o. La un moment dat declara, pe acest subiect: "Nu inregistrasem o piesa treaz de sapte ani. Asa ca mi-a luat o vreme sa simt macar ca as putea face asta...". Cu aceeasi ocazie, artistul a spus ca nici videoclipurile nu le filma fara sa bea sau sa ia droguri, iar aceasta situatie a tinut ani buni.

Foto: Instagram/Eminem

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez are cu totul alt motiv pentru abstinenta sa in materie de alcool: "Cred ca iti strica pielea". Cum procedeaza cand e la un eveniment unde se impune un toast? "Bineinteles, in timpul toasturilor, toata lumea imi spune: 'Nu poti ciocni cu apa!' Asa ca ciocnesc cu alcool si iau doar o inghititura", declara vedeta.

Foto: Instagram/Jennifer Lopez

Colin Farrell

Actorul Colin Farrell are zece ani de cand nu mai nu mai pune gura pe alcool. "Sunt cu adevarat recunoscator. E placut sa fiu prezent in viata mea", declara el la un moment dat.

Acesta, un tatic dedicat, recunoaste insa: "Eram ingrozit de abstinenta. Nu zic ca eram un mare actor inainte sau ca sunt un mare actor de atunci (de cand m-am lasat de alcool - n. red.), insa eram ingrozit ca oricare ar fi fost talentul meu de actor inainte, indiferent daca mare sau mic, va disparea total".

Foto: Instagram/Colin Farrell

Roger Moore face dezvaluiri legate de problemele sale de sanatate - de ce s-a lasat de baut

Jada Pinkett Smith

Jada Pinkett Smith si-a dat seama ca avea o problema cu alcoolul in urma cu 18 ani, cand, recunoaste ea, consuma cate doua sticle de vin cand statea pe canapea, la televizor. Si-a spus atunci: "Jada, cred ca avem o problema aici".

Sotia lui Will Smith recunoaste fara ocolisuri ca a avut probleme cu bautura, dar a reusit sa treaca peste ele.

Foto: Instagram/Jada Pinkett Smith

Si Bradley Cooper, Gerard Butler, Tyra Banks, Tobey Maguire, Eva Mendes si Robert Downey Jr. sunt abstinenti "de cursa lunga", majoritatea avand in trecut probleme cu alcoolul, dar decizand la un moment dat sa-si infrunte demonii, dupa cum s-a exprimat Eva Mendes.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#vedete nu beau, #celebritati nu consuma alcool, #vedete abstinenta alcool, #vedete lasat baut, #actori lasat baut , #vedete straine