Vedete care sufera de anxietate (Galerie foto)

Duminica, 15 Septembrie 2013, ora 12:13
13868 citiri
Vedete care sufera de anxietate (Galerie foto)
Foto: Top Tenz

Peste 40 de milioane de oameni sufera de tulburari de anxietate numai in SUA. Este foarte dificil pentru o persoana obisnuita sa aiba o viata normala si fericita cand se confrunta cu asa ceva.

Cu atat mai mult pentru o celebritate, careia ii este infinit mai greu sa suporte o astfel de afectiune in contextul unei vieti sociale extrem de incarcate.

Dintre vedetele mondiale care au astfel de probleme de sanatate ii mentionam pe celebrii actori Johnny Depp si Woody Allen sau pe faimoasele cantarete Adele si Leann Rimes, potrivit Top Tenz.

Iata cateva staruri mondiale care sufera de tulburari de anxietate:

Johnny Depp

Johnny Depp este un cunoscut actor si producator de filme american. El este unul dintre cele mai mari staruri de la Hollywood. Printre multele premii castigate in cariera se numara si Globul de Aur si Screen Actors Guild. Cu toate acestea, Johnny sufera, asa cum a declarat in numeroase interviuri, de tulburari de anxietate sociala.

Woody Allen

Woody Allen este un faimos actor, scenarist si regizor american. Cariera lui Allen la Hollywood se intinde pe mai mult de cinci decenii.

"Toata viata mea m-am luptat constant cu tot felul de depresii, teroare si anxietate. Eu fac filme deoarece, daca nu le-as face, atunci nu ar fi nimic care sa-mi distraga atentia", a declarat Allen pentru BBC la un moment dat.

Kate Moss

Kate Moss, model si actrita britanica, a ajuns celebra in industria modelingului la inceputul anilor '90.

In anul 2007, revista Time a nominalizat-o peintre cele mai influente 100 de personalitati ale lumii.

In 1992, cand prezenta moda pentru renumita casa Calvin Klein, Moss s-a confruntat pentru prima oara cu tulburari de anxietate.

Ea a declarat ca a avut o cadere nervoasa si "nu s-a putut ridica din pat timp de doua saptamani". Cu ajutorul unui prieten, Kate a descoperit ca sufera de anxietate.

Emma Stone

Emma Stone este o actrita americana. In anul 2007, ea si-a facut debutul cinematografic in filmul Superbad. De atunci, a jucat in multe filme la Hollywood. In 2010, Emma a primit premiul Globul de Aur pentru "Cea mai buna actrita".

Actrita a declarat pentru Vogue ca a avut atacuri de panica inca de la varsta de opt ani. Emma spune ca are si acum, uneori, astfel de episoade, dar a invatat sa-si canalizeze sentimentele inspre munca pe care o desfasoara.

Adele

Adele Adkins, celebra cantareata britanica, este prima solista care a avut trei single-uri in Top 10, in acelasi timp. Adele a recunoscut pentru revista Q ca sufera de anxietate extrema si ca ii e greu uneori sa se prezinte in fata publicului.

Kim Basinger

Kim Basinger este o cunoscuta actrita si fost model american. Ea a jucat in zeci de filme si a primit atat Globul de Aur, cat si premiul Oscar. Pana la varsta de 20 de ani, Kim a aflat si ce inseamna un atac de panica, suferit intr-un magazin alimentar. Au urmat si altele, despre care a acceptat sa vorbeasca intr-un interviu pentru HBO.

LeAnn Rimes

LeAnn Rimes a impresionat scena muzicii country inca de la varsta de 14 ani. A fost cea mai tanara artista nominalizata la Academy of Country Music Award si prima cantareata de country care a castigat un premiu Grammy la sectiunea Best New Artist in anul 1996.

Dupa ce a implinit 30 de ani, LeAnn s-a internat intr-o clinica pentru tratarea anxietatii si a stresului.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#celebritati tulburari anxietate, #vedete sufera anxietate, #Johnny Depp anxietate, #Adele Kim Basinger anxietate , #vedete straine