Vedete care sufera de diabet (Galerie foto)

Marti, 06 Noiembrie 2012, ora 19:23
14005 citiri
Vedete care sufera de diabet (Galerie foto)

Diabetul subjuga viata multor persoane, aparand din cauza stresului in principal, dar si a stilului de viata dezorganizat ori chiar a bagajului genetic.

Cum vedetele au o viata incredibil de aglomerata si stresanta, unele dintre ele cad prada acestei afectiuni. Iata cateva dintre acestea, conform Prevention:

Halle Berry

Actrita, in varsta de 46 de ani, a fost diagnosticata in 1988, atunci cand a intrat intr-o coma diabetica in timp ce era pe platourile de filmare de la show-ul TV Living Dolls. Prima data doctorii au crezut ca este vorba despre diabet de tip 1, dar apoi si-au revizuit diagnosticul.

Actrita incearca sa vorbeasca despre aceasta boala mereu atunci cand este in public, incurajand oamenii sa ceara ajutor.

Larry King

Multi ani legendarul prezentator a crezut ca cea mai mare problema de sanatate a sa era boala de inima, dar in 1995 a descoperit ca sufera de diabet, probabil acesta fiind cel care i-a declansat si celelalte probleme. Reuseste si in prezent sa tina sub control ambele boli, prin medicamente, exercitii fizice si dieta.

Tracy Morgan

Tracy a fost diagnosticat cu diabet in 1996, dar si-a ignorat boala pana in 2007, cand doctorii l-au avertizat ca s-ar putea sa trebuiasca sa ii amputeze piciorul. "Acum imi iau doza de insulina in fiecare zi si glicemia nu trece peste 120", spune el. Totusi, a fost nevoit sa faca un transplant de rinichi in 2010.

Anne Rice

Autoarea cartii "The Vampire Diaries" a fost diagnosticata cu diabet de tip 1 in 1998, o raritate pentru varsta pe care o avea atunci, caci aceasta boala este de obicei detectata in copilarie. A reusit sa slabeasca 50 de kilograme cu ajutorul unui bypass gastric si pedaland pe o bicicleta fixa. Noul stil de viata i-a permis sa-si reduca dozajul de insulina.

Drew Carey

Toata lumea s-a minunat atunci cand, in decursul unui an, comicul a slabit 40 de kilograme cu ajutorul unei diete si al unui regim de viata foarte strict. Mai mult, acesta s-a si declarat vindecat de diabetul de tip 2 de care suferea.

Multi medici au fost intrigati, caci se stie ca nu exista tratament pentru aceasta boala, desi poate fi trimisa in remisie prin dieta si exercitii. Cert este ca Drew nu mai trebuie sa ia niciun medicament dupa ce a slabit.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#vedete straine diabet, #celebritati diabet, #persoane celebre bolnave diabet, #vedete bolnave diabet , #vedete straine