Vedete cu cele mai bizare tulburari obsesiv-compulsive (Galerie foto)

Duminica, 12 August 2012, ora 13:40
12547 citiri
Vedete cu cele mai bizare tulburari obsesiv-compulsive (Galerie foto)

Afectiunile obsesiv-compulsive sunt destul de frecvente printre starurile de la Hollywood, iar daca inainte vedetele se fereau, acum ele au inceput sa isi recunoasca problemele.

Desi sunt usor rusinate de felul in care nu isi pot stapani firea, ele incearca sa faca lumea sa inteleaga ca sunt normale, vedetele fiind tot oameni, nu niste fiinte supranaturale lipsite de defecte. Iata cateva asemenea exemple, oferite de Ivillage:

Cameron Diaz

Actrita se fereste sa atinga clantele de la usa, deschizandu-le cu cotul, de teama sa nu ia germeni periculosi. In plus, chiar ea spune ca isi curata casa in permanenta si se spala de foarte multe ori pe zi. "Nu imi este teama de germeni, ci nu imi plac fluidele oamenilor", spune ea.

Jessica Alba

Jessica este obsedata ca totul sa fie perfect si asta inca din copilarie. Actrita de 24 de ani crede ca acest lucru a ajutat-o in cariera si se simte mandra ca a reusit sa isi controleze atat de mult viata profesionala. "Poate ca sunt putin obsesiv-compulsiva (OCD - prescuratea in limba engleza), dar asta nu inseamna ca nu fac lucrurile cum trebuie. Le fac cu profesionalism si cat de bine pot", spune ea. "Cred ca multi actori au OCD. Face parte din ceea ce inseamna a fi creativ, fie ca esti expert in actorie sau matematica".

Billy Bob Thornton

Excentricul Billy Bob este obsedat de actiuni repetate, imprietenindu-se in acest fel cu rockerul Warren Zevon. "Ne-am intalnit datorita comportamentului obsesiv-compulsiv atunci cand eram vecini in West Hollywood. M-a vazut la cutia postala luand posta si punand-o inapoi de 3 ori si mi-a zis :'Si tu ai problema asta, nu?' L-am adorat din acel moment".

David Beckham

La David Beckham, totul trebuie sa fie simetric. Nu numai ca insista ca asternuturile si prosoapele sa fie perfect aranjate, dar sotia sa, Victoria, spune ca totul trebuie sa fie perfect la ei in casa. Totul trebuie sa se asorteze si sa fie simetric. "Daca deschide frigiderul, totul trebuie sa fie ca la carte. Avem 3 frigidere - unul cu mancare, altul cu salata si altul cu bauturi. In cel cu bauturi, totul este aranjat perfect. Toate marcile trebuie sa aiba un numar egal de recipiente prezente acolo".

Alec Baldwin

Alec este obsedat de curatenie. Spune ca isi da seama imediat daca cineva a miscat cat de putin un lucru la el in casa. "Se poate sa am un avion de prins sau sa ma grabesc undeva, dar eu sa stau in bucatarie sa curat pahare, desi am o menajera care poate face acest lucru", spune el.

Jennifer Love Hewitt

Jennifer are o fobie pentru usile de la toaleta, pe care spune ca a mostenit-o de la mama ei. "Totul am luat de la ea, sunt ambitioasa ca ea, incapatanata si putin obsesiv-compulsiva. Numai ca este vorba de lucruri diferite. Mama mea numara pasii, in timp ce eu nu pot sa adorm daca sunt usi de la baie deschise in casa".

Leonardo DiCaprio

DiCaprio este obsedat de fisurile din podea, fapt de care si-a amintit in timp ce facea cercetari pentru rolul unui miliardar excentric, Howard Hughes, din "Aviatorul". Aceasta este o teama de-a lui din copilarie, din cauza careia intarzia adesea pe platourile de filmare, caci trebuia sa aiba grija ca nu care cumva sa calce pe o asemenea linie.

Woody Allen

Woody Allen se teme de mancare si de moarte. Cel putin de a doua, este absolut terifiat. Odata chiar a facut o gluma foarte interesanta: "Nu imi este frica sa mor, doar ca nu vreau sa fiu acolo atunci cand se intampla". In ceea ce priveste mancarea, este bine cunoscut faptul ca in timpul filmarilor pentru "What's new Pussycat?" a mancat acelasi fel de mancare pentru 6 luni in sir.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#vedete obsesiv compulsive, #celebritati comportament obsesiv compulsiv, #vedete frici temeri, #vedete fobii , #vedete straine