Vedete heterosexuale care sustin homosexualii (Galerie foto)

Luni, 16 Iulie 2012, ora 13:15
8018 citiri
Vedete heterosexuale care sustin homosexualii (Galerie foto)

Brad Pitt formeaza de multi ani un cuplu cu Angelina Jolie, cei doi avand sase copii impreuna, atat biologici, cat si adoptati. Asta nu il impiedica, insa, sa sustina drepturile homosexualilor si sa isi arate respectul fata de orientarea lor sexuala si alegerile legate de propria viata.

Brad nu este singura celebritate cu aceasta mentalitate. Iata cateva vedete, toate heterosexuale, care isi sustin semenii cu alte preferinte, conform Huffington Post:

Brad Pitt

In 2009 Brad Pitt a donat 100.000 de dolari pentru lupta impotriva legii din California care facea ilegala casatoria intre persoanele de acelasi sex. El spune ca "nimeni nu are dreptul sa intre in viata altcuiva, chiar daca nu este de acord cu aceasta, caci toata lumea are dreptul sa traiasca exact asa cum vrea, atat timp cat nu face rau altora. In plus, discriminarea nu isi are loc in America, asa ca votul meu este pentru egalitate in sanse".

In plus, la un moment dat, chiar declarase ca nu se va casatori cu Angelina pana ce toti americanii, indiferent de orientarea sexuala, nu vor avea drepturi egale in ceea ce priveste casatoria. Intre timp s-a razgandit, insa, punandu-i partenerei sale pe deget un inel de logodna.

Cyndi Lauper

Cyndi a demarat o campanie numita "Give a Damn", prin care vrea sa atraga atentia asupra luptei homosexualilor pentru a avea drepturi egale cu ceilalti, sprijinind mai ales tinerii care isi dau seama de identitatea lor sexuala. "Mult prea mult timp dogma si teama au destramat familiile", spunea artista.

Clint Eastwood

In 2001, Eastwood exclama: "Acesti oameni fac mare tam-tam despre casatoriile intre homosexuali!? Nu imi pasa cine cu cine se casatoreste! De ce sa nu faca ce vor? Ne cream false probleme din lucruri care nu ar trebui sa fie atat de importante. Vorbesc intruna despre lucruri sfinte - nu imi vinde mie asemenea lucruri. Toata lumea trebuie sa aiba sansa sa isi construiasca viata asa cum vrea".

Drew Barrymore

Barrymore a iesit in fata sa spuna ceea ce gandeste despre homosexuali tot in 2009: "Sunt cine sunt astazi datorita oamenilor care m-au influentat in procesul de crestere, multi dintre ei gay. Nimeni nu are dreptul sa spuna altcuiva cum sa-si intemeieze o familie".

Kate Winslet

"Imi place diversitatea la care sunt expusi copiii mei in fiecare zi", spunea Kate in 2011. "Imi place cum functioneaza creierul lor. Joe (baiatul ei) mi-a spus ca intr-o zi s-ar putea sa aiba o prietena, dar s-ar putea sa aiba un iubit, daca va fi gay. Are doar 7 ani. Eu i-am spus ca poate sa aiba fie iubita, fie iubit. M-a intrebat ce prefer si i-am spus ca depinde numai de el, pentru mine nu exista nicio diferenta".

Anne Hathaway

Anne are chiar un frate gay, pe care il sprijina cat de mult poate. Ea crede ca ar trebui legalizate peste tot casatoriile intre persoanele de acelasi sex, parere pe care nu ezita sa o afirme de cate ori are ocazia.

Daniel Radcliffe

Starul din Harry Potter este un sustinator al minoritatilor sexuale, el luand parte la o campanie menita sa ajute tinerii sa lupte cu gandurile sinucigase atunci cand se confrunta cu dezaprobarea societatii, din cauza orientarii lor sexuale. El chiar a aparut pe coperta revistei Out, destinata persoanelor gay.

Julliane Moore

"Cred ca este un drept uman de baza", spunea Moore, referitor la casatoriile intre persoane de acelasi sex, in 2010, cand a jucat rolul unei lesbiene. "Toata lumea are dreptul sa formeze un cuplu si o familie. Problema asta va fi privita peste ani ca fiind ceva ciudat. Cu totii vom gandi: 'Nu pot sa cred ca le-a luat oamenilor atatia ani pana sa ajunga aici'. Va fi ceva asemanator cu recunoasterea dreptului de vot al femeilor".

Steven Spielberg

Brad Pitt nu a fost singurul care a donat o suma impresionanta pentru sprijinirea minoritatilor sexuale. Si Spielberg a dat 100.000 de dolari, impreuna cu sotia sa, Kate Capshaw. "Legalizand discriminarea in Constitutia noastra sunt incalcate regulile oricarui cetatean, indiferent de orientarea sexuala", spune el.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#vedete heterosexuale sustinatoare homosexuali, #vedete lupta drepturi holosexuali, #celebritati sustinatoare drepturi homosexuali, #vedete sustinere drepturi gay, #celebritati casatorii minoritati sexuale , #vedete straine