Vedetele si ciudatele fobii de care sufera

Duminica, 29 Mai 2011, ora 10:20
5053 citiri
Vedetele si ciudatele fobii de care sufera
teen problem

Aproape toti oamenii au o teama nejustificata fata de ceva, fie ca este vorba de paianjeni, serpi, sau de zborul cu avionul. Nici vedetele nu fac exceptie.

Jurnalistii de laTeen Problem au realizat un material care prezinta cele mai ciudate fobii ale vedetelor din showbiz.

Suna ciudata, dar Pamela Anderson, de exemplu, o femeie care isi adora formele, se teme sa se uite in oglinda. Frumoasa actrita Brooke Shields uraste, de asemenea, oglinzile. Regizorul Woody Allen se teme de lumina soarelui. Orlando Bloom, actor cunoscut publicului pentru rolurile din seria "Piratii din Caraibe", se teme ca nu cumva sa se intalneasca cu un porc, atunci cand merge pe strada.

Filmarile pentru filmul "Prince of Perisa" au reprezentat un adevarat cosmar pentru tanarul actor Jake Gyllenhaal: atunci a fost nevoit sa stea langa un strut. El a fost avertizat de specialisti ca, daca face zgomot in preajma uriaselor pasari, exista pericolul real ca acestea sa-i scoata ochii sau sa-i scoata inima.

Partenera de filmare a actorului, Gemma Arterton, a fost martora la aceasta fobie. Ea garanteaza ca Jake chiar nu s-a prefacut, ci era de-a dreptul ingrozit. Printre vedetele de la Hollywood, nu sunt putine acelea care, suferind de fobii, isi pierd echilibrul emotional.

Jodie Foster, de exemplu, nu poate suporta sedintele de cumparaturi, si nici macar nu se gandeste sa intre intr-un magazin. Cand este nevoita sa faca acest exercitiu, fata i se distorsioneaza, este cuprinsa de teama, fiind nevoita sa iasa din magazin.

Multi oameni se tem de zborul cu avionul. Aceasta fobie o are si cantareata pop Dido si producatrorul tv Jean-Luc Delareaux. Fotbalistul David Beckham si actrita Jessica Alba, in schimb, sunt extrem de meticulosi cu privire la amplasarea obiectelor din propria locuinta.

Lady Gaga este inspaimantata de bebelusi. Cu toate acestea, ea crede ca atunci cand o femeie naste, totul se schimba in bine pentru aceasta. Pentru moment, insa, a declarat ca nu este pregatita pentru un astfel de pas.

O fobie ciudata a dezvoltat si actrita Christina Ricci. Ea nu se scalda in nicio piscina, deoarece se teme ca acolo s-ar putea gasi rechini. Nu se atinge nici de plante, pentru ca acestea ar fi murdare si o ingrozesc. Leonardo di Caprio este ingrozit de meduze.

Johnny Depp prezinta o teama neobisnuita fata de clovni. Omul care a jucat in roluri ce necesitau tot felul de costume si machiaje este traumatizat de prezenta clovnilor. El spune ca aceasta teama i-a ramas din copilarie, cand se temea de machiajul excesiv al femeilor si de zambetul artificial al cunoscutilor.

Exista, in schimb, vedete care au reusit sa-si invinga fobiile. Una dintre ele este tanarul sot al lui Demi Moore, actorul Ashton Kutcher. Degetele picioarelor lui au fost aproape lipite la nastere, defect cu care a ramas si in adolescenta, fiind ingrozit mult timp de scufundarile in apa. Insa in filmul "Coast Guard", el a trebuit sa joace rolul unui salvamar, fiind astfel nevoit sa petreaca peste 9 ore pe zi in apa. Dupa filmari, a constatat ca s-a vindecat de fobia sa. De asemenea, actrita Eva Mendes a scapat de fobia pentru paianjeni prin hipnoza.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
AUR se plânge că George Simion nu are acces la comisia de control a SRI. "PNL-PSD continuă acapararea statului român"
Deputata AUR Gianina Şerban acuză că, de patru luni, Birourile permanente reunite al Camerei şi Senatului refuză, fără nicio justificare, să numească un membru al partidului în comisia...
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîțu iese la atac după tensiunile din coaliție privind candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la Capitală. Variantele propuse de fostul premier
Florin Cîţu, fost premier și fost lider PNL, a anunțat că sunt probleme privind „candidatura coaliţiei toxice” în persoana medicului Cătălin Cîrstoiu la Primăria Capitalei. El a...
#vedete fobii ciudate, #teama fobii oameni, #Johny Depp fobie, #Pamela Anderson , #vedete straine