Vedetele si povestile lor stranii: Sex cu o fantoma sau stafia perversa

Duminica, 26 Octombrie 2014, ora 22:54
8076 citiri
Vedetele si povestile lor stranii: Sex cu o fantoma sau stafia perversa
Foto: WENN

Vedetele sunt iubite, adorate si admirate de milioane de oameni, dar uneori ne uimesc cu povestile lor, mai ales cand acestea au legatura cu paranormalul.

Perez Hilton noteaza ca Alyson Hannigan a declarat la un moment dat ca a vazut o fantoma in casa.

Actrita din "How I Met Your Mother" a precizat ca fantoma nu este a unei persoane care a murit in locuinta sa, deoarece in Los Angeles exista o lege prin care un proprietar care vrea sa vanda un imobil este obligat sa anunte daca a decedat cineva in casa sa.

Kesha a devenit cunoscuta in intreaga lume dupa ce a sustinut nu ca a vazut o fantoma sau ca este bantuita, ci ca.... a facut sex cu una.

Vedeta care sustine ca a facut dragoste cu o fantoma

Aflat intr-o camera de hotel, Joey Lawrence a fost bantuit de fantoma unei mirese, care nu inceta sa se joace cu luminile din camera si cu jucariile copiilor sai.

Stiati ca exista stafii perverse? Ei bine, Coco, sotia lui Ice T, a simtit pe pielea sa acest lucru. Vedeta a trecut printr-o situatie ciudata atunci cand o fantoma perversa s-a jucat cu rochia sa si i-a soptit la ureche diverse lucruri chiar in timpul zilei. Cel putin asa a spus ea.

O actria cunoscuta: Eu si mama vedem fantome

Tyler Blackburn a intrat in legatura cu lumea paranormalului in noaptea in care a implinit 21 de ani. O fantoma nu se oprea din a se juca cu luminile din camera sa.

Audrina Patridge a povestit cum intr-o noapte s-a trezit si langa patul sau se afla o naluca care o veghea.

Joan Rivers, cunoscuta actrita care a murit in acest an, chiar a apelat la o femeie care practica voodoo pentru a o scapa de o stafie foarte agresiva din apartamentul sau.

Inainte de a fi implicat intr-un mare scandal si acuzat de pedofilie, Stephen Collinsa dezvaluit ca a vazut spiritul bunicului sau aparand intr-o flacara.

Lisa Rinna, actrita din "The Real Housewife", sustine ca la un moment dat a auzit un raset prin dispozitivul de monitorizare al bebelusului sau, iar cand s-a dus in camera copilului fantoma unei femei statea in picioare langa patutul fiicei sale.

Cand locuia in Nebraska, Jaime King a fost bantuita de o stafie foarte rea imbracata toata in negru.

In copilarie, Michael Urie a jucat cu prietenii sai Ouija, jocul cu "placa vorbitoare" - cel mai cunoscut instrument folosit in cadrul unei sedinte de spiritism - si a ajuns sa fie bantuit de fantoma unui baiat numit Billy.

Cand bunica lui Aaron Carter a murit, el a vrut sa-i aprinda o lumare, iar spiritul batranei a aparut in fata sa.

Alan Thicke a cunoscut o fantoma din Rusia atunci cand a fost in vizita la Moscova sau cel putin asa spune el. La fel a patit si Max Adler, dar cand a fost in Venetia.

Se pare ca Taylor Momsen, atunci cand era mica, a intrat in casa unui vecin si a surprins intr-o fotografie o mana fara trup care batea la o masina de scris.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Mesajul lui Nicușor Dan pentru Gabriela Firea: ”Nu ar mai trebui să deschidă gura, darămite să vrea să mai fie primar”
Intrarea Gabrielei Firea în cursa pentru Primăria Capitalei nu-l afectează pe actualul edil. Nicuşor Dan a declarat marţi, 23 aprilie, că lupta se va da între el şi Cristian Popescu...
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
Lovitură puternică pentru Piedone. Cât de multe voturi poate pierde după ce PSD a aruncat-o în cursa pentru Primăria Capitalei pe Firea
PSD și PNL au renunțat să-l mai susțină pe medicul Cătălin Cîrstoiu la alegerile pentru Primăria Capitalei. Cele două mari partide i-au aruncat în luptă Gabriela Firea (PSD) și pe...
#vedete bantuite fantome, #vedete intalnit fantome, #vedete povesti fantome , #vedete straine