Victoria Beckham: O femeie implinita, care nu poate ravni la mai mult

Sambata, 10 August 2013, ora 23:50
3078 citiri
Victoria Beckham: O femeie implinita, care nu poate ravni la mai mult
Foto: Ziarul Ring

Sotia unui star al fotbalului, ea insasi detinatoarea unei cariere stralucita ca actrita, femeie de afaceri, creatoare de moda, cantareta, Victoria Beckham si-a creat in jurul ei aura de a fi cea de-a doua clasata in randul femeilor de influenta din Marea Britanie, imediat dupa autoarea romanului Harry Potter si chiar inaintea reginei Elisabeta a II-a.

Este posesoarea unei averi estimata la 235 de milioane de euro, are sase milioane de adepti pe Twitter si este autoarea unei monografii autobiografice care s-a vandut in 500.000 exemplare, comenteaza Le Figaro.

La toate acestea, trebuie adaugata una din cele mai invidiate casatorii din lume, cu unul din cei mai sraluciti jucatori ai generatiei sale, impreuna cu care are patru copii. Prieteni? In cercul apropiat, sunt numai nume rasunatoare, printre care cel al printului William.

Fireste, o nunta de basm

Victoria Caroline Beckham, nascuta Adams la 17 aprilie 1974, era fiica unei coafeze si a unui inginer electronist, care ulterior si-au parasit profesiile, initiind o reusita afacere. In 1980, dupa ce a vazut filmul Fame, a decis sa urmeze o cariera muzicala, iar parintii au incurajat-o.

Prima relatie a avut-o cu actorul si producatorul de filme canadian Corey Haim, inceputa in 1995 si incheiata dupa scurt timp, in conditii discrete si amiabile.

In 1997 a inceput sa flirteze cu fotbalisutl David Beckham, pe care l-a intalnit ca spectator la un meci de fotbal, stabilind impreuna o intrevedere. Cu privire la David, urma sa declare ulterior: "N-am stiut cine este cu adevarat. Pana atunci, nu avusesem nimic comun cu jocul de fotbal".

Pe 7 iulie 1999, cei doi se casatoreau in castelul Lutrellstown din Irlanda. La petrecerea nuptiala, care a costat 500.000 lire sterline, au participat 437 invitati.

Dupa nunta, tanarul cuplu s-a instalat in noua lor achizitie, o superba proprietatea pe care presa a supranumit-o "Noul Palat Beckingham" si care a costat in 1999 peste 2,5 milioane de lire sterline. Proprietatea se intinde pe 97.000 mp. O adevarata mosie.

Au urmat copiii: Brooklyn Joseph (1999), Romeo James (2002), Cruz Davin (2005) si o singura fata, Harper Seven (2011).

Paparazzi le-au dat tarcoale

Nu incape indoiala ca este cuplul cel mai invidiat, cel mai implinit si cel mai fericit, desi scormonitorii de curiozitati din presa n-au prididit si nu prididesc nici astazi sa descopere sincope.

Au reusit oarecum in 2004, cand David Bechham a fost banuit de o scurta aventura, petrecuta la Madrid, chiar cu fosta sa asistenta, Rebecca Loos. Dar David a negat categoric orice acuzatie. La randul ei, Victoria a declarat ca acuzatiile despre presupusa aventura n-au facut decat sa cimenteze si mai puternic relatia dintre cei doi.

Paparazzi n-au avut succes, cu atat mai mult cu cat nu reusisera sa prezinte fotografii credibile si cu adevarat compromitatoare, ci numai presupuneri, deductii si banuieli palpitante, captivante, dar indoielnice.

In prezent, numeroasa familie Beckham locuieste intr-o casa din Bervely Hills, California, pe care a platit 22 milioane dolari si pe care o strajuiesc zi si noapte cateva zeci de paznici.

In octombrie 2007, Victoria Beckham a refuzat rolul principal in filmul "Totul despre sex", declarand ca a fost rugata sa joace, i-ar fi placut acest lucru, dar nu todeauna faci ceea ce iti place.

Probabil ca a chibzuit bine. Poate ca tot ce facea in viata chibzuia bine, pentru ca numai asa reusesti. Dar cat de putina lume stie sa chibzuiasca!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Victoria Beckham vedeta, #David Beckham fotbalist, #Victoria Beckham cariera , #vedete straine
Comentarii