Celebritati ajunse la faliment (Galerie foto)

Joi, 15 Martie 2012, ora 19:55
6661 citiri
Celebritati ajunse la faliment (Galerie foto)

Indiferent cate afaceri si cati bani ai avea, riscul de a intra in faliment nu ocoleste pe nimeni, nici chiar pe celebritati. De-a lungul timpului, vedetele lumii au castigat averi si le-au pierdut ca si cand n-ar fi fost.

Conform Bankrate si Msn, iata cateva dintre acestea.

1. Stephen Baldwin

Cel mai tanar dintre fratii Baldwin a castigat bani din mai multe roluri, insa, acestia se pare ca nu i-au ajuns pentru a-si plati datoriile. In 2009, Stephen si sotia lui au declarat falimentul, dupa ce casa lor a fost supusa unei proceduri de prescriere a ipotecii.

2. Willie Nelson

Cantaretul de muzica country Willie Nelson a declarat falimentul in 1990, deoarece ar fi avut datorii de 16,7 milioane de dolari la Fiscul american - Internal Revenue Service (IRS). Fiscul i-a confiscat banii din conturile bancare, proprietatile si bunurile pe care le detinea, iar, pentru a plati diferenta, Nelson a lansat albumul intitulat - "The IRS Tapes: Who'll Buy My Memories?".

3. Walt Disney

Dupa ce clientul principal al lui Disney a intrat in faliment, Walt insusi a fost nevoit sa declare falimentul. A reusit insa sa-si revina si sa devina celebru ulterior.

4. Zsa Zsa Gabor

Intre actritele Zsa Zsa Gabor si Elke Sommer a existat un conflict in urma cu peste 20 de ani, care s-a incheiat cu un proces. Gabor a fost data in judecata pentru calomnie si a si pierdut procesul, in 1993. Atunci, ea a fost nevoita sa declare falimentul.

5. Cyndi Lauper

Formatia Blue Angel, din care a facut parte cantareata Cyndi Lauper, a lansat la un moment dat un album care nu s-a vandut bine. Din aceasta cauza trupa s-a destramat, iar managerul a fost concediat. Acesta insa le-a dat in judecata pe fiecare dintre membrele trupei, pentru incalcarea contractului. Iar in urma procesului Lauper a fost nevoita sa declare falimentul, in 1980.

6. Jerry Lee Lewis

Cantaretul Jerry Lee Lewis, cunoscut pentru spectacolele incendiare la pian, care la 22 de ani s-a casatorit cu verisoara lui,in varsta de doar 13 ani, a inceput sa aiba probleme financiare la sfarsitul anilor '80. Iar din cauza unor datorii de 3 milioane de dolari pe care le avea la Fisc, a fost nevoit sa declare faliment prin capitolul 7.

Ulterior, managerul lui a declarat pentru revista "Fortune" ca acest lucru i-a dat un avant nou in viata, iar de atunci si-a revenit din acest punct de vedere. Cel mai recent album al lui, "Mean Old Man", a fost lansat in septembrie 2010.

7. David Crosby

Fost membru al formatiei "The Birds", David Crosby este cunoscut mai ales pentru melodii precum "Wooden Ships", "Eight Miles High", "Long Time Gone" sau "Guinnevere". In 1984, el era falit, avea datorii de sute de mii de dolari, facand si inchisoare pentru posesie de droguri si arme. Dupa ce a iesit de la puscarie, a locuit intr-o camera pusa la dispozitie de un prieten, purtand hainele vechi ale acestuia.

Si-a revenit insa ulterior. A inceput sa mearga din nou in turnee alaturi de "Crosby, Stills & Nash", iar in prezent canta in mod regulat alaturi de Graham Nash. In 2003 el a declarat ca pana atunci castigase, dar si cheltuise, circa 25 de milioane de dolari.

8. Wayne Newton

Cantaretul si comediantul Wayne Newton castiga intr-o vreme 25 de milioane de dolari pe an, iar in cativa ani ajunsese sa aiba o avere estimata la circa 100 de milioane de dolari. Insa, in 1992, el a declarat falimentul prin capitolul 11, cu datorii de aproximativ 20 de milioane.

In urmatorii ani a reusit sa aiba o situatie financiara mai buna, dar in 2005 a avut din nou probleme cu Fiscul. Mai exact, Newton si sotia lui au fost gasiti datori cu suma de 1,8 milioane de dolari, partial din cauza nedeclararii vanzarii unui cal.

9. Marvin Gaye

Cunoscut ca unul dintre cei mai mari cantareti de soul ai tuturor timpurilor, Marvin Gaye a ajuns la faliment in 1976, in urma divortului. Nu a reusit sa plateasca toate pensiile alimentare, iar la un moment dat ajunsese sa-i datoreze fostei sotii circa 600.000 de dolari. Pentru a scapa de acestea, el i-a promis drepturile de autor ale unui album. A continuat sa cante, dar tot a avut probleme financiare.

Cu o zi inainte sa implineasca 45 de ani, Gaye a fost impuscat de tatal sau, dupa ce a intervenit pentru a ameliora o cearta intre acesta si mama lui.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#celebritati faliment, #vedete faliment, #celebritati pierdut avere, #vedete pierdut avere, #vedete falite, #celebritati fara bani , #vip