Cugetari si sfaturi de viata de la vedete (Galerie foto)

Miercuri, 12 Septembrie 2012, ora 18:15
6392 citiri
Cugetari si sfaturi de viata de la vedete (Galerie foto)
Foto: barnesandnoble

Comedianta Joan Rivers a lansat recent o carte, numita "I Hate Everyone... Starting With Me" ("Urasc pe toata lumea... incepand cu mine"), care include predominant sfaturi de viata de la diverse celebritati si personalitati din politica, precum si de la ea.

Msn a selectat 13 dintre sfaturile si cugetarile prezente in carte, care denota o intelepciune cu accente comice, pe alocuri. Iata care sunt acestea:

1. Frumusete

"Dormi cel putin opt ore pe noapte, pentru a fi mai frumoasa. Noua daca esti urata" - Betty White

2. Riduri

"Nu poti fi rasfatata cata vreme iti calci singura rufele" - Meryl Streep

3. Manipulare

"Cel mai bun mod de a-i determina pe soti sa faca ceva este sa le sugerezi ca probabil sunt prea batrani ca sa mai faca acel ceva" - Shirley MacLaine

4. Barbati

"Barbatii ar trebui sa fie ca servetelele: tandri, rezistenti, insa de care sa te debarasezi usor" - Cher

5. Imbatranire

"Este exact ce spun eu mereu: poate ca arat fals, dar sunt naturala acolo unde conteaza" - Dolly Parton

6. Cuplu

"Nu merge niciodata la culcare certata - stai treaza si tipa, daca trebuie" - Phyllis Diller

7. Sex appeal

"Sex appeal-ul este 50% ceea ce ai si 50% ceea ce cred oamenii ca ai" - Sophia Loren

8. Creier vs. muschi

"Barbatii macho nu demonstreaza mare lucru" - Zsa Zsa Gabor

9. Care-i graba?

"Pentru rezultate mai bune, incearca sa incetinesti ritmul" - Lily Tomlin

10. Petreceri

"Respiratiile adanci sunt foarte folositoare la petrecerile superficiale" - Barbara Walters

11. Somn

"Trezeste-te cu o ora mai devreme, stai treaz o ora mai tarziu" - Ruby Dee

12. Trucuri

"Cosmeticele sunt un avantaj pentru orice femeie, dar cel mai bun prieten al unei fete este tot un barbat miop" - Yoko Ono

13. Exercitii fizice

"Eu nu fac exercitii fizice. Daca Dumnezeu ar fi vrut ca eu sa ma aplec, ar fi pus diamante pe podea" - Joan Rivers.

Despre viata Joanei Rivers

Pe numele adevarat Joan Alexandra Molinsky, Joan Rivers s-a nascut la 8 iunie 1933, in Statele Unite ale Americii, din evrei rusi care emigrasera aici.

Stilul ei comic se bazeaza in primul rand pe ironiile pe care le face la adresa unor celebritati de la Hollywood, precum si la adresa ei, dar ea nu este doar comedianta, ci si scriitoare, regizoare, actrita si om de televiziune.

Pe langa succesele din cariera, ea a devenit cunoscuta si prin operatiile estetice numeroase pe care si le-a facut si despre care a vorbit deschis inca de cand a devenit pacienta chirurgului plastician Steven Hoefflin, in 1983. Prima ei interventie de infrumusetare a avut loc la nivelul pleoapelor, pentru a le ridica, in 1965.

Rivers s-a casatorit pentru prima data in 1955, cu James Sanger, dar casnicia s-a incheiat dupa doar sase saptamani, pe motiv ca Sanger nu vroia copii si ca nu a informat-o pe Joan despre acest lucru inainte de nunta.

In 1965 ea s-a maritat pentru a doua oara, cu Edgar Rosenberg, care s-a sinucis in 1987. Singurul lor copil, Melissa Warburg Rosenberg, in prezent cunoscuta sub numele Melissa Rivers, s-a nascut la 20 ianuarie 1968.

Intr-o alta carte a sa, intitulata "Bouncing Back: I've Survived Everything ... and I Mean Everything ... and You Can Too!", Joan a vorbit, printre altele, despre cum a ajuns sa sufere de bulimie si sa se gandeasca la sinucidere. Mai tarziu si-a revenit cu ajutorul unui terapeut si al sprijinului din partea familiei.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#sfaturi viata vedete, #intelepciune vedete, #cugetari vedete, #sfaturi viata celebritati, #Joan Rivers carti, #cugetari celebritati , #vip