Rude-problema ale unor personalitati (Galerie foto)

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 12:08
3175 citiri
Rude-problema ale unor personalitati (Galerie foto)
Foto: thedailybeast

Uneori, rudele unor persoane de varf din familiile regale, din cele prezidentiale sau ale unor celebritati din lumea mondena pot pata reputatia acestora din urma prin diverse gesturi, comportamente sau afirmatii, desi in anumite situatii sunt doar rigorile exagerate de vina.

Potrivit The Daily Beast, iata cateva astfel de exemple.

1. Pippa Middleton

Pippa Middleton, sora Ducesei de Cambridge si cumnata prinului William al Marii Britanii, ar putea fi urmarita penal dupa ce soferul masinii in care se afla a scos un pistol si l-a indreptat catre un paparazzo, zilele trecute. Incidentul a avut loc in timp ce Pippa se afla in Paris, iar in masina mai erau inca doua persoane.

Un reprezentant al politiei din Paris a spus ca toate cele patru persoane din masina ar putea face inchisoare, indiferent daca pistolul era sau nu adevarat.

Purtatorul de cuvant al familiei regale britanice a declarat ca Pippa este o persoana "privata" si ca nu are nimic de-a face cu familia in sine, referindu-se la faptul ca ea nu are sange albastru.

2. Printesa Margareta

Printesa Margareta, sora Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, a avut parte de multe dezaprobari dupa ce s-a indragostit de Peter Townsend, un ofiter aflat in slujba Regelui, dragostea lor constituind un subiect "fierbinte" si scandalos la acea vreme.

Desi Winston Churchill era de acord cu relatia lor, intreaga familie regala a dezaprobat-o din cauza faptului ca Peter era divortat. Din aceasta cauza printesa Margareta a intrat intr-un mariaj nefericit, cu Anthony Armstrong-Jones, de care mai tarziu a divortat.

3. Printul Harry

In urma cu cativa ani, printul Harry a aparut pe prima pagina a multor ziare din lume dupa ce a imbracat un costum nazist, cu zvastica pe un brat, la o petrecere cu deghizari, care a avut loc in casa unui prieten de-al lui. Gestul lui a fost intens condamnat mai ales ca in aceeasi luna trebuia sa participe la Ziua Holocaustului. Ulterior, Harry si-a cerut scuze pentru alegerea lui neinspirata.

4. Lee Radziwill

Lee Radziwill este sora mai mica a fostei Prime Doamne a Americii - Jacqueline "Jackie" Kennedy Onassis, sotie a presedintelui John F. Kennedy. Lee Radziwill, de trei ori divortata, a incercat sa aiba o cariera in actorie prin anii '60, dar cu putin succes. Iar din pricina vietii ei mai agitate a avut de suferit atat familia prezidentiala, cat si ea, pentru ca a trait in umbra surorii mai mari toata viata.

5. Roger Clinton

Roger Clinton, fratele vitreg al fostului presedinte al Statelor Unite ale Americii, Bill Clinton, a patat de mai multe ori reputatia familiei Clinton. Intai, a avut ceva probleme legale din cauza drogurilor, iar in 2001 a ajuns la inchisoare din pricina unui comportament inadecvat si din cauza faptului ca a sofat in stare de ebrietate in Hermosa Beach, California.

6. Ronnie Ramsay

Cel mai tanar frate al celebrului bucatar britanic Gordon Ramsay a avut o viata destul de dificila din cauza dependentei de heroina, in 2009 ajungand chiar sa petreaca ceva timp fara adapost, pe strazile Angliei. Gordon a declarat la un moment dat ca a achitat cheltuielile pentru cinci internari la dezintoxicare ale lui Ronnie.

"Este unul din lucrurile in privinta carora simt ca am esuat. Imi este greu sa stiu ca nu pot face nimic ca sa ajut", a scris Gordon in memoriile lui, "Humble Pie", despre fratele lui, Ronnie.

7. Matthew Nolan

Matthew Nolan este fratele regizorului Christopher Nolan, care a regizat filme ca "Batman Begins" sau "The Dark Knight", iar problemele lui au inceput in 2009, cand FBI l-a considerat ca fiind suspect in cazul unei crime comise in Costa Rica. In timp ce era inchis in inchisoarea federala din Chicago Matthew a incropit un fel de franghie de circa 10 metri lungime, pentru a incerca sa evadeze.

8. John Draper Witherspoon

In 2002, fratele actritei Reese Witherspoon a fost acuzat de talharie si de hartuire sexuala, iar cautiunea lui a fost stabilita la 24.000 de dolari.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#rude problema personalitati, #rude problema oameni importanti, #rude celebritati scandal, #rude vedete scandal , #vip