Vedete arestate pentru posesie de marijuana (Galerie foto)

Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 18:11
3125 citiri
Vedete arestate pentru posesie de marijuana (Galerie foto)
Foto: life

Rapperul american Snoop Dogg a fost arestat pentru posesie de marijuana, la sfarsitul saptamanii trecute. Cantaretul in varsta de 40 de ani a fost oprit in Sierra Blanca, de politistii din Texas, care au gasit marijuana in masina cu care artistul mergea in turneu. Snoop Dogg a fost eliberat ulterior, dar trebuie sa se prezinte la un tribunal pe 20 ianuarie.

Aceasta nu este insa prima data cand rapperul are probleme cu politia din cauza drogurilor, iar el nu este singura celebritate care a fost arestata pentru posesie de marijuana (cunoscuta popular si ca "iarba").

Potrivit Life, iata cateva vedete care au avut aceasta problema de-a lungul carierei.

1. Willie Nelson

Cantaretul de muzica country a fost arestat in noiembrie 2010 in acelasi loc in care si Snoop Dogg a fost verificat, saptamana trecuta. Un politist de frontiera a gasit 170 de grame de marijuana in autobuzul cu care interpretul calatorea in turneu. Mai mult, Willie Nelson a mai fost arestat din acelasi motiv si in 2006 si 1995.

2. Whitney Houston

In urma cu 12 ani, autoritatile de pe aeroporul din Hawaii au gasit in geanta celebrei cantarete circa 15 grame de marijuana. Totusi, ea si sotul ei de atunci, Bobby Brown, au reusit sa urce in avion, evitand o arestare imediata.

3. Paul McCartney

In 1980, fostul membru al formatiei The Beatles a avut probleme mai neobisnuite din pricina acestui drog. Se afla in Japonia cand i-au fost gasite in servieta aproximativ 230 de grame de marijuana, iar din aceasta pricina nu a fost lasat sa intre in tara.

4. Carlos Santana

Chitaristul a fost arestat in 1991 pentru ca transporta 5 grame de marijuana din Mexic. In cadrul unei emisiuni televizate la care a participat in 2009, Carlos Santana i-a cerut presedintelui american Barack Obama sa legalizeze acest drog, la scurt timp dupa ce presedintele a respins o petitie in care se solicita legalizarea.

5. Amy Winehouse

Regretata cantareata, care a decedat anul trecut, la 27 de ani, a fost arestata in 2007, alaturi de sotul ei de atunci, Blake Fielder-Civil, in Bergen, Norvegia. Ei si-au petrecut o noapte intr-o sectie de politie pentru ca s-au gasit asupra lor sapte grame de marijuana. Au fost eliberati dimineata, dupa ce fiecare a platit o amenda de 715 dolari. Amy si-a continuat ulterior turneul european in timpul caruia se afla.

6. Snoop Dogg

Rapperul a fost arestat si in 2006, dupa ce autoritatile din Burbank, California, au gasit marijuana si un pistol in masina sa. De cand era in liceu si pana in prezent insa, el a avut parte de circa sapte astfel de evenimente.

7. Matthew McConaughey

Actorul Matthew McConaughey, care in ultimii ani a fost votat drept cel mai sexy burlac, posesorul celui mai sexy trup ori abdomen, a fost arestat in casa sa din Austin, Texas, in 1999, fiind acuzat de posesie de marijuana. In acel moment el a fost gasit gol, cantand la niste tobe mici. Ulterior s-a renuntat la acuzatii, dar a platit o amenda de 50 de dolari pentru tulburarea linistii publice.

8. David Bowie

In urma cu destul de mult timp, mai exact in 1976, cantaretul a fost arestat si el din cauza aceluiasi drog, alaturi de colegul Iggy Pop, la un hotel din New York. Cei doi au fost prinsi dupa un concert.

9. Macaulay Culkin

Indragitul actor din "Singur acasa" a fost arestat in 2004, in Oklahoma, pentru posesie de marijuana. Macaulay Culkin a stat si inchis, dar pentru putin timp, inainte de a plati o cautiune de 4.000 de dolari. Pe atunci avea 24 de ani.

10. James Brown

Cantaretul de soul care a murit in 2006 a fost arestat in 1998, dupa ce mai multi politisti care i-au perchezitionat casa din Carolina de Sud au gasit marijuana si un pistol in imobilul lui. Brown a spus atunci ca a fumat iarba in scopuri medicinale.

11. Woody Harrelson

Actorul care a jucat in filme ca "No Country for Old Men" si "Propunere indecenta" a fost arestat in 1996, in Kentucky, dupa ce a plantat patru seminte de canepa pe un teren public, pentru a sfida legile statului care nu faceau diferenta intre canepa industriala si marijuana (extrasa din frunzele unei specii de canepa).

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#vedete arestate marijuana, #vedete marijuana, #celebritati iarba, #celebritati droguri , #vip