Vedete care au investit in tehnologie (Galerie foto)

Vineri, 04 Mai 2012, ora 08:01
2271 citiri
Vedete care au investit in tehnologie (Galerie foto)
Foto: msn

Multe celebritati nu se limiteaza doar la a cheltui sau a depune in conturi banii foarte multi castigati in timpul anilor de succes, ci fac si investitii in diverse domenii, pentru a incerca sa ii inmulteasca. Iar unele dintre celebritati s-au axat pe tehnologie.

Potrivit Msn, iata cateva astfel de vedete.

1. Rachel Zoe

Rachel Zoe, stilista unor celebritati, si sotul ei, Rodger Berman, care ii este si partener de afaceri, au facut ca aplicatia Pose sa poata permite utilizatorilor sa incarce tinutele lor pe aceasta, astfel incat si alte persoane sa le poata vedea, iar de aici contul sa creasca.

2. Bar Refaeli

Cunoscutul model israelian, care a fost si iubita actorului Leonardo DiCaprio, a lansat un site ce comercializeaza lenjerie intima. "Am inceput afacerea cu acest site deoarece, atunci cand imi place un model de chiloti, imi iau 30 de perechi din aceeasi culoare. Insa, nu am timp sa merg sa fac astfel de cumparaturi mereu.

Si am avut prieteni care aveau aceeasi problema (nu aveau timp sa mearga sa-si cumpere sosete si chiloti). Site-ul acesta este atat de bun pentru ca, dupa ce subscrii, primesti modelele alese direct acasa, in fiecare luna daca vrei", a spus Bar.

3. Leonardo DiCaprio

Reprezentantii platformei Mobli au anuntat in luna octombrie a anului trecut ca celebrul actor Leonardo DiCaprio a facut investitii in aceasta companie si ca urmeaza sa ocupe si o pozitie de consultant.

4. Ashton Kutcher

Actorul Ashton Kutcher, care i-a luat locul lui Charlie Sheen in serialul "Doi barbati si jumatate", a investit in cateva proiecte legate de Internet. "Caut companii care rezolva probleme in moduri inteligente si fara batai de cap, care sparg granitele", a declarat el in urma cu ceva timp.

5. Will Ferrell

In iunie 2007, Will Ferrell a lansat site-ul de comedie "Funny or Die", iar primul videclip incarcat a fost "The Landlord". Patru ani mai tarziu, acest clip de doua minute si jumatate era vizionat de aproape 78 de milioane de ori, iar site-ul avea peste 11 milioane de vizitatori unici pe luna.

6. Dr. Dre

Cand legendarul rapper si producator Dr. Dre a lansat o linie de casti de inalta performanta, in 2008, - "Beats, by Dr. Dre" - , el a inceput o afacere de durata si de succes in lumea tehnologiei. Mai tarziu, s-a asociat cu Jimmy Iovine, de la Interscope records, pentru a crea magazinul Club Beats, si apoi s-a implicat si in alte proiecte de acest gen - are, spre exemplu, un parteneriat si cu o firma de laptopuri si a lansat si o alta linie de casti mici.

7. Bono

Solistul trupei U2, care este in acelasi timp si antreprenor, a investit 130 de milioane de lire sterline in Facebook, iar intr-un singur an investitia lui a urcat la 485 de milioane de lire sterline. Mai mult, Bono nu a bagat bani doar in aceasta retea de socializare, ci si in alte afaceri din domeniul tehnologiei.

8. MC Hammer

Interpretul de muzica rap MC Hammer a inceput sa cocheteze cu industria tehnologiei inca de acum 16 ani si pare ca ia mai in serios acest lucru decat cariera muzicala. In 2008 a lansat un site, DanceJam, pe care pot fi postate si vizualizate videclipuri cu diferite stiluri de dans. Ulterior, datorita acestui site, a fost abordat de reprezentanti ai unor companii ca Zagg si Flipboard.

Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Președintele PSD Sector 1 o vede pe Clotilde Armand la pușcărie: ”Și-a dat bani necuveniţi tocmai din bugetul unui proiect anticorupţie”
Preşedintele PSD Sector 1, Petre Florin Manole, a transmis joi, 25 aprilie, că primărița Clotilde Armand are „un drum scurt și previzibil de când a fost prinsă cu mâna-n bugetul local”....
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Ultimul mesaj al lui Piedone despre posibila retragere din cursa pentru Capitală: ”Îi las pe contracandidaţi să facă campanie când cerurile sunt deschise”
Cristian Popescu Piedone a anunțat joi, 25 aprilie, că rămâne în cursa pentru Primăria Bucureștiului, în ciuda tuturor zvonurilor. "Haideţi să închidem odată... Retragere, mesaje,...
#vedete investit tehnologie, #celebritati investit tehnologie, #vedete afaceri, #celebritati afaceri tehnologie , #vip