Vedete care au stat in arest (Galerie foto)

Vineri, 06 Mai 2011, ora 18:15
3921 citiri
Vedete care au stat in arest (Galerie foto)
Foto: life

Desi destul de surprinzator, unele vedete internationale au reusit sa incalce legea in diferite situatii, ajungand sa fie arestate. Si nu sunt tocmai putine cele care au fost nevoite sa se lase fotografiate pentru baza de date a politiei.

Life a intocmit o lista cu cele mai cunoscute vedete care au trecut printr-o astfel de experienta.

1. Paris Hilton, 2010, Las Vegas

In poza care i-a fost facuta in arest, starleta pare sa nu regrete prea tare ce a facut, pe chipul ei putand fi remarcat chiar un zambet. La 28 august 2010 ea a fost arestata impreuna cu iubitul ei, Cy Waits, dupa ce masina in care se aflau, un Cadillac Escalade, a fost oprita de politisti (unul dintre ei a spus ca a simtit miros de marijuana venind dinspre vehicul).

Hilton a fost apoi retinuta sub acuzatia de posesie de cocaina, dupa ce un pliculet care continea acest drog i-a cazut din poseta. De-a lungul carierei sale, Paris a mai avut si alte probleme cu legea.

2. Nicolas Cage, New Orleans, 2011

La jumatatea lunii aprilie, actorul a fost arestat in cartierul francez din New Orleans, sub acuzatiile de violenta domestica si tulburarea linistii publice. El se afla in stare de ebrietate si se certa cu sotia sa in ceea ce priveste casa pe care au inchiriat-o (el sustinea ca este o alta casa decat afirma sotia lui).

3. Mel Gibson, 2006, Los Angeles

Actorul a fost arestat pentru conducerea unui autovehicul sub influenta alcoolului. Gibson a primit o pedeapsa de trei ani cu suspendare, insa urmarile acestui incident asupra vietii profesionale au fost destul de grave, mai ales ca a facut comentarii anitisemite la adresa unui politist, pentru care si-a cerut ulterior scuze.

In plus, actorul a mai primit o pedeapsa cu suspendare de curand, dupa ce a recunoscut ca a agresat-o pe iubita lui, Oksana Grigorieva.

4. Michael Jackson, 2003, Santa Barbara

Cantaretul a fost arestat in 2003 pentru suspiciune de molestare a unui copil. El a fost achitat de toate capetele de acuzare intr-un proces care a durat cinci luni, dupa care s-a mutat in Bahrain. In iunie 2009, Michael a murit.

5. Richie Sambora, 2008, Laguna Beach, California

Rockerul care face parte din trupa Bon Jovi, recent intrat la dezintoxicare, a fost arestat in acel an pentru conducere sub influenta alcoolului, in timp ce in masina se afla si prietena si fiica lui, cea din urma in varsta de 10 ani. El a primit trei ani cu suspendare, plus o amenda de 390 de dolari.

6. Jim Morrison, 1963, Tallahassee, Florida

Regretatul solist al trupei The Doors a fost arestat in 1963 pentru farse facute in stare de ebrietate in timpul unui meci de fotbal de la scoala sa. El a primit ulterior o mica amenda.

7. Hugh Grant, 1995, Los Angeles

Actorul a fost arestat pentru comportament imoral intr-un loc public, cu prostituata Divine Brown. El a fost amendat ulterior cu 1.180 de dolari, a primit doi ani cu suspendare si a fost nevoit sa participe la cursuri de educatie in ceea ce priveste SIDA.

8. Nicole Richie, 2006, Glendale, California

Starleta americana a fost arestata pentru ca a condus sub influenta unor substante interzise. A scapat insa petrecand doar 82 de minute in inchisoare, datorita faptului ca penitenciarul era supraaglomerat.

9. Charlie Sheen, 2009, Aspen, Colorado

Actorul Charlie Sheen, starul serialului "Doi barbati si jumatate", a fost arestat sub acuzatia de violenta domestica asupra sotiei sale de atunci - Brooke Mueller. El a pledat vinovat, reusind sa evite inchisoarea, insa a intrat intr-un centru de reabilitare.

10. Heather Locklear, 2008, Santa Barbara, California

Actrita a fost arestata pentru suspiciune de conducere sub influenta alcoolului sau a drogurilor. Verificarile medicale au aratat ulterior ca vedeta nu bause si nici nu se drogase, insa autoritatile cred ca medicamentele pe care le lua pentru tratarea depresiei si a anxietatii i-au alterat capacitatea de a sofa.

11. Lindsay Lohan, 2010, Lynwood, California

Actrita a fost incarcerata in 2010 pentru a executa o pedeapsa de 90 de zile pentru incalcarea regimului de eliberare conditionata, dar a fost eliberata dupa 14 zile si trimisa intr-un centru de reabilitare. Ea a avut probleme cu legea in repetate randuri, in principal din cauza consumului de alcool si droguri.

Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Traian Băsescu, ironii despre liderii PSD și PNL după retragerea finului său, Cătălin Cîrstoiu: ”Sunt și slabi de minte, nu numai slabi politicieni”
Fostul preşedinte Traian Băsescu, naşul medicului Cătălin Cîrstoiu, este de părere că alegerea acestuia pentru a candida la Primăria generală a Capitalei cu susţinerea PSD şi PNL...
#vedete inchisoare, #vedete arestate, #vedete politie, #vedete arest, #vedete probleme lege, #vedete stare ebrietate , #vip