Horoscop: 15 noiembrie 2017

Miercuri, 15 Noiembrie 2017, ora 07:10
6837 citiri
Horoscop: 15 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Concentreaza-te pe detalii si nu incerca sa faci schimbari care nu ti se potrivesc. Prioritatile tale sunt de ordin personal si o sa te ocupi de interiorul tau.

Sagetator

Nu neglija semnalele si nu te grabi sa refuzi ceva inainte sa afli toate detaliile. Trebuie sa fii cat mai informat in aceasta perioada.

Capricorn

Cat este ziua de lunga alergi pentru a rezolva ceva ce tine de situatia financiara, dar asa te asiguri ca luna viitoare bugetul va fi unul pe placul tau.

Varsator

Intervin niste schimbari de moment si pleci in graba de la munca. Este vorba despre ceva ce asteptai de multa vreme. Esti foarte incantat de ceea ce urmeaza sa faci.

Pesti

Lucrezi la un proiect important si implici o persoana pe care o consideri foarte buna in ceea ce face. Ai realizat ca daca incerci totul de unul singur e mai greu. Poti adopta aceasta atitudine si pe plan personal.

Berbec

Incepi sa te simti mai bine din punct de vedere emotional, pentru ca experimentezi mai mult. Ai putea sa grabesti lucrurile, dar esti genul de om care asteapta sa vada rezultatul final inainte sa schiteze un zambet pe fata.

Taur

Acceseaza-ti resursele interne. Asculta-ti cele mai profunde sentimente si fa pasi mici inspre scopul tau final. Nu te speria daca nu iese totul de la inceput.

Gemeni

Totul se va desfasura dupa asteptari, dar asta doar pentru ca ai muncit mult ca sa ajungi in punctul asta. Cineva iti face o surpriza si o sa ajungi in locuri in care nici nu te gandeai ca o sa calci prea curand.

Rac

Faci niste calcule si dupa lungi discutii cu partenerul de viata ajungi la concluzia ca bugetul pentru calatorii va fi mai mare pentru acest sfarsit de an. Deja incepi sa numeri cate zile au mai ramas pana la vacanta.

Leu

Emotiile sunt puternice in aceasta zi si este posibil sa actionezi brusc din aceasta cauza. Dar nu e un lucru bun pentru tine, chiar daca oamenii iti apreciaza pasiunea.

Fecioara

Gandul iti zboara la perioada libera care se apropie si esti foarte emotionat, pentru ca se anunta multe calatorii. Zambetul unui om pe care il intalnesti la prima ora o sa iti faca deosebita ziua.

Balanta

Schimba ceva in rutina zilnica. Macar pleaca spre munca pe alt drum. In acest fel te asiguri ca planul astrelor este unul potrivit si pe placul tau.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#horoscop 15 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic