Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Raluca Turcan critica USR: Nu ma vad niciodata strigand la portavoce la tribuna Parlamentului

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 15:09
8893 citiri
Raluca Turcan critica USR: Nu ma vad niciodata strigand la portavoce la tribuna Parlamentului
Foto: Facebook/Raluca Turcan

Dupa scandalul incredibil de miercuri din Parlament, Raluca Turcan, prim-vicepresedintele PNL, critica modul de manifestare al USR, colegii liberalilor din Opozitie.

"Pe cel mai important aspect din Legea privind statutul judecatorilor si procurorilor, PSD a dat lovitura de gratie, USR facea poze la balcon si se lupta cu PNL, PNL a votat impotriva. Voi apreciati cum trebuie facuta opozitia!", scrie pe Facebook Raluca Turcan.

Aceasta remarca a deputatului PNL nu le-a picat bine internautilor care i-au comentat la postare. Multi s-au aratat nemultumiti de atitudinea pasiva a PNL, care nu a luat o pozitie ferma la votul de ieri din Camera Deputatilor pe Statutul judecatorilor si procurorilor, asa cum au facut cei din USR.

Ba chiar la un moment dat liberalii au parasit sala de plen pentru a da declaratii de presa, subliniaza cei care au comentat la postarea Ralucai Turcan.

In replica, Raluca Turcan scrie: "Nu a parasit nimeni sala. Fiecare partid militeaza dupa propriul profil. Nu putem fi toti la fel. Nu ma vad niciodata strigand la portavoce la tribuna Parlamentului. Am stat insa in sala pana la ultimul vot. Important este ca opozitia sa fie unita. Adversarul romanului cinstit este PSD."

Deputatul PNL adauga ca a "iesit din sala fix 7 minute", cat a dat declaratii de presa. "Am fost in Parlament, am votat impotriva legilor negre. Nu am iesit pentru a da bine la TV, am luptat in Parlament", este un alt raspuns oferit de Raluca Turcan pe reteaua de socializare.

Un internaut acuza PNL de blat cu PSD:

"PNL este plin de persoane corupte, altfel nu inteleg de ce au facut atat de multe gafe. Si USR a facut, dar USR este abia de un an in Parlament, PNL e dintotdeauna si a lucrat cot la cot cu hotii astia. Tineti minte USL, da? O abominatie."

Ca raspuns, Raluca Turcan aminteste ca liberalii i-au exclus pe cei cu probleme penale.

"Va rog sa nu generalizati. Am exclus din partid oamenii certati cu legea. Am votat impotriva fiecarui amendament facut de PSD-ALDE cu argumente", scrie Turcan.

Un alt internaut ii reproseaza Ralucai Turcan ca PNL nu sustine protestele de strada:

"Esti penibila! Ne luptam in strada de peste 300 de zile, iar voi va faceti de cap. Ma bucur ca va dati arama pe fata. Imi este scarba de toti, sunteti in slujba oamenilor, a celor care v-au votat, nu ca as fi votat PNL, dar va credeti stapani".

Raluca Turcan sustine insa ca si ea a protestat in mai multe randuri.

"Si eu am fost in strada de foarte multe ori. Am sustinut protestele in calitate de presedinte interimar al PNL si vicepresedinte. Am reactionat de fiecare data. Am depus amendamente si initiative legislative. Am intors din drum si am anulat OUG 13 in Parlament!!! Nu uitati asta!", scrie deputatul PNL.

Amintim ca PSD si ALDE au supus ieri la vot articolele din Statutul judecatorilor si procurorilor, la foc automat si fara dezbatere. Atunci deputatii USR au ocupat prezidiul si si-au sustinut la portavoce amendamentele care nu erau luate in seama de presedintele de sedinta.

Iata cum a decurs dezbaterea de miercuri din Parlament, cu scandal si injurii

B.B.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#Raluca Turcan critica USR , #presedinte PNL