Marele premiu al campaniei AdePlast "Vopseste cu stil", un Ford Kuga, a fost decernat

Advertorial
Joi, 07 Decembrie 2017, ora 15:32
13029 citiri
Marele premiu al campaniei AdePlast "Vopseste cu stil", un Ford Kuga, a fost decernat

Decernarea marelui premiu al campaniei AdePlast "Vopseste cu stil", un Ford Kuga, a avut loc in 6 decembrie 2017, la fabrica de vopsele AdePlast din Corlatesti.

AdePlast a decernat marele premiu domnului Ioan Beligan din Vaslui, fericitul castigator al Fordului Kuga pus in joc.

Ceremonia de inmanare a premiului a avut loc la fabrica de vopsele AdePlast din Corlatesti, Ploiesti in prezenta domnului Stancescu Daniel, CEO-ul companiei. Marele castigator a avut ocazia sa viziteze fabrica de vopsele AdePlast.

Domnul Ioan Beligan s-a declarat impresionat de turul prin fabrica de care a beneficiat: "Sunt foarte impresionat nivelul de tehnologizare si robotizare al fabricii de vopsele AdePlast. Nu ma asteptam sa observ ca totul e atat de automatizat. Recomand tuturor sa aiba incredere in aceasta companie si in vopselele premium AdePlast!", adauga domnul Ioan Beligan.

"Ne-am dorit sa ii oferim castigatorului o experienta unica in cadrul AdePlast. Pe langa decernarea premiului dansul a vizitat laboratorul unde se prepara retetele produselor noastre, linia de productie si spatiile de ambalare si depozitare. Suntem mandri de inventitiile pe care AdePlast le-a facut in ultimii ani. Tehnologiile noastre produc vopsele si materiale de constructii de inalta calitate. Totul este rezultatul unui efort antreprenorial autentic romanesc.

Promitem sa nu ne oprim aici! Vom deschide in anul care vine platforma industriala Isalnita. Vom continua promovarea vopselelor si a materialelor de constructii pentru finisaje si termoizolatii. Va invitam sa cumparati produsele AdePlast si sa va inscrieti in viitoarele campanii pentru a va convinge de excelenta in calitate si castiga premii la fel spectaculoase", declara Daniel Stancescu - CEO AdePlast.

AdePlast este o companie antreprenoriala romaneasca, producatoare de materiale de constructii de inalta calitate cu zeci de sortimente de produse in portofoliu.

AdePlast detine trei platforme industriale cu noua fabrici la Oradea, Roman si Ploiesti. In patru dintre fabrici se produce polistiren, in doua vopseluri, tencuieli decorative si lacuri, iar in celelalte trei fabrici, mortare uscate.

In fiecare an investim sume importante in cercetare si utilaje de ultima generatie. Avem un departament dedicat dezvoltarii si cercetarii. Aducem mereu imbunatatiri sortimentelor noastre pentru a raspunde celor mai mari exigente ale clientilor nostri si pentru ca inovatia este parte din ADN-ul echipei AdePlast.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la adresa de e-mail: office@adeplast.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset: Exynos 2500
Samsung se află în plin proces de dezvoltare a unui nou chipset, Exynos 2500, care promite să fie o versiune îmbunătățită a modelului actual, Exynos 2400. Noul procesor este proiectat...
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70. La ce prețuri sunt oferite dispozitivele
Huawei a lansat oficial în China noua sa serie de telefoane, Huawei Pura 70, care include modelele Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ și Pura 70 Ultra. Lansarea coincide cu aniversarea a 12...
#AdePlast Vopseste cu stil , #afaceri de succes