Horoscop zilnic: 16 mai 2018

Miercuri, 16 Mai 2018, ora 07:49
5459 citiri
Horoscop zilnic: 16 mai 2018

Taur

Se contureaza cheltuieli, dar primesti si bani, cadouri de la serviciu sau din partea celor dragi. Felul in care iti gestionezi bugetul de venituri si cheltuieli depinde numai de tine. Astazi fii prudent la capitolul bani si bunuri, pentru ca sunt sanse de pierdere, furturi sau cheltuieli nefondate. O sedinta la un salon de ingrijire corporala, o iesire in oras cu prietenii sau pur si simplu o plimbare prin locurile preferate te binedispun si iti aduc informatii utile.

Gemeni

O zi cu stari de spirit contradictorii. Dozeaza-ti eforturile, controleaza-ti reactiile si vorbeste strictul necesar. Sanatatea este vulnerabila, la serviciu ai multe si marunte de facut, astfel ca vei fi nevoit sa te descurci si cu tine insuti si cu indatoririle tale. Ai incredere ca te vei descurca cu toate, daca iti organizezi atent timpul, treburile si resursele de care ai nevoie.

Rac

Discretia si detasarea sunt atributele tale de astazi. Sunt momente bune pentru a te gandi pe indelete la situatiile si relatiile in care esti implicat. Pe cai mai putin obisnuite vei primi informatii pretioase necesare atat in domeniul profesional, cat si in plan personal. Evita spatiile aglomerate, discutiile ample si actiunile de anvergura. Energia vitala este fluctuanta si este dificil sa depui eforturi fizice sau mentale in mod constant.

Leu

Este o zi in care ar trebui sa-ti revizuiesti relatiile cu prietenii si proiectele profesionale in care esti implicat. Datorita bugetului necesar desfasurarii unor actiuni comune cu altii, relatiile se pot deteriora rapid. Exista persoane in preajma ta, care considerandu-se protejatii sau admiratorii tai au pretentia sa le achiti tu datoriile sau nota de plata cand iesiti in oras. Desprinde-te de profitori si reorganizeaza timpul si resursele pentru a-ti atinge scopurile personale.

Fecioara

Esti in vizorul multor oameni, mai ales in domeniul profesional. Sunt posibile discutii cu sefii, colegii, insa nu lua de bun chiar totul. Exista riscul sa intelegi gresit ce ti se spune si altii la randul lor te pot percepe cum nu esti in realitate. Vorbeste strictul necesar si ofera sfaturi sau solutii numai la cererea expresa a celorlalti. Relaxeaza-te, plimba-te in aer liber si regandeste-ti planurile profesionale. Revelatia zilei vine cand te astepti mai putin.

Balanta

Ziua te predispune la schimbarea deciziilor sau planurilor socio-profesionale. Recomandabil ar fi sa nu dai curs primului impuls. Caruselul de evenimente si relatii in care esti implicat este dificil de urmarit, insa cu putin efort, selectandu-ti prioritatile si partenerii de dialog, vei depasi totul cu bine. Relaxeaza-te cu o plimbare in aer liber, alaturi de cineva drag si de incredere.

Scorpion

Ziua iti aduce in atentie cheltuielile cotidiene necesare casei si celor dragi. Sunt posibile discutii aprinse cu partenerul de viata, rudele, colaboratorii din cauza bugetului comun disponibil. Este dificil sa ajungi la un consens cu ceilalti, pentru ca fiecare se gandeste la scopurile lui, iar comunicarea lasa de dorit. Achita cheltuielile tale personale, de genul facturi, taxe sau alte datorii.

Sagetator

Discutiile si actiunile desfasurate astazi cu partenerul de viata sau colaboratorii au putine sanse de succes deosebit. Astfel ar fi bine sa te rezumi la stricul necesar si sa nu iei decizii care aduc implicatii pe termen lung. Este o perioada in care gandurile si vorbele sunt haotice. Controleaza-ti reactiile si evita stresul. Aminteste-ti ca sanatatea este vulnerabila si, in primul rand, tu iti esti cel mai bun terapeut si prieten. Odihneste-te si ai incredere ca totul se desfasoara in favoarea ta.

Capricorn

Se anunta o zi cu multe de facut la serviciu, dar si acasa in plan domestic te asteapta treburi restante. Este bine sa-ti alegi prioritatile si sa te ocupi atent de indatoririle tale. Exista sanse sa obosesti sau sa te plictiseasca rutina. Abordeaza totul cu o gandire pozitiva si vei observa ca apare rapid si succesul. Evita dialogurile si consultatiile medicale, pe cat posibil, pentru ca sunt posibile erori de diagnostic si tratament. Odihneste-te regulat si alimenteaza-te corect!

Varsator

Relatiile amoroase sunt tensionate astazi, de aceea, ar fi bine sa eviti discutiile contradictorii cu persoana iubita si copiii. Din cauza treburilor domestice sau a unor neintelegeri intre rude, apar repercusiuni asupra relatiilor tale cu cei dragi. Gandirea si comunicarea sunt viciate, astfel ca este dificil sa ajungi rapid la un consens cu altii. Canalizeaza-ti energia spre un hobyy, stai de vorba cu un prieten de incredere si lasa grijile deoparte.

Pesti

Dorinta de a sta acasa, alaturi de membrii familiei, este accentuata. Pe de alta parte, sunt si treburi gospodaresti care depind numai de tine sa fie rezolvate si trebuie sa te ocupi de ele. Sunt posibile discutii aprinse cu ceilalti, fie din cauza indatoririlor tale profesionale care te solicita mult in ultima vreme in detrimentul vietii de familie, fie esti prea ocupat cu prietenii, iar cei dragi nu stiu despre ce este vorba. Fii prudent si vorbeste pe indelete cu toata lumea.

Berbec

O zi cu multe discutii, intalniri si calatorii pe distante scurte. Ai putea avea senzatia ca iei parte la un dialog al surzilor sau ca nu reusesti sa-ti rezolvi treburile propuse asa cum doresti tu sau cum ai nevoie pe moment. Schimbul de informatii este deficitar, iar energia ta vitala fluctueaza mult. Ar fi bine sa te relaxezi si sa ai incredere in felul in care se desfasoara lucrurile, chiar daca la prima vedere aparentele iti displac total.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 16 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic