Cum stii ca i-ai oferit cadoul perfect?

Advertorial
Miercuri, 10 Octombrie 2018, ora 17:30
8921 citiri
Cum stii ca i-ai oferit cadoul perfect?

Femeile se pricep foarte bine la a improviza si la a juca teatru. Uneori o fac pentru amuzament, insa de cele mai multe ori o fac pentru a evita o situatie neplacuta sau pentru a nu-i rani pe cei dragi.

La fel se intampla si in momentul in care primesc cadouri pentru femei care nu sunt pe placul lor: pentru a nu face persoana respectiva sa se simta prost, mimeaza fericirea si incantarea vis-a-vis de cadou. Este frustrant cand nu stii cum sa interpretezi o astfel de reactie.

De aceea, te ajutam sa descifrezi indiciile din spatele acestor reactii si sa iti dai seama daca darul tau chiar a impresionat-o.

1. Le trimite prietenelor poze sau posteaza pe retelele de socializare

Cand o femei simte nevoia sa impartaseasca cu prietenii vestea despre ce cadouri femei superbe a primit, este clar ca este super incantata.

Mai mult, daca si posteaza pe facebook sau instagram pozele si vrea ca toata lumea sa vada cat de apreciata este si ce cadouri potrivite a primit de la partenerul ei, acesta este semnul clar ca este mandra de partenerul ei si de cadourile primite.

2. Poarta foarte des ceea ce i-ai oferit

La drept vorbind, femeile nu poarta accesorii sau haine care nu sunt pe placul lor. Asta este clar! Astfel daca o femeie poarta geanta sau bluza primita cadou (si daca o face des) este evident ca ii place.

Purtarea darului primit este semnul suprem de apreciere, asa ca daca il poarta, ai nimerit-o.

3. Are grija sa nu strice, deterioreze cadoul si il tine intr-un loc special

Daca i-ai oferit un tablou, o mica statueta sau un obiect de decor si observi ca are grija de el pastrandu-l intr-un loc special (ori pe perete la vedere, ori pe un raft de unde nu poate sa cada) inseamna ca il pretuieste si are o insemnatate aparte pentru ea.

De altfel, cele mai bune idei cadouri femei care le induioseaza si le sensibilizeaza sunt cele personalizate, oferite cu tot sufeltul.

Daca iti este mai clar acum cum sa interpretezi reactiile partenerei, gandeste-te la toate cadourile pe care i le-ai oferit si adu-ti aminte cum a reactionat. In functie de asta stii pe viitor ce sa ii oferi si ce nu.

România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
România a depășit 1.091 km de autostradă şi drum expres în circulaţie. Anunțul ministrului Transporturilor despre viitoarele proiecte
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat joi, 28 martie, că sunt implementate - proiectare şi execuţie contracte pentru construirea a încă 729 km de drum de mare viteză....
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Nicușor Dan: ”Într-o țară civilizată, Ştefan Dumitraşcu și domnii Greblă şi Hopincă ar trebui să fie azi în pușcărie”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a enumerat joi, 28 martie, câteva persoane despre care consideră că „ar trebui să fie azi în puşcărie. „Eu am precizat azi în conferinţa de presă...
#idei cadouri femei , #cadouri