Ford Trucks - 2 ani in Romania

Advertorial
Miercuri, 05 Decembrie 2018, ora 14:55
6720 citiri

Ford Trucks este prezent pe piata din Romania din decembrie 2016, prin unic importator si distribuitor Cefin Trucks.

Ce inseamna Ford Truck si ce aduce nou in Romania?! Inseamna calitate, eficienta, incredere, parteneriate de lunga durata.

Astfel, la scurt timp de la debutul operatiunilor pe piata din Romania din 2016, Ford Trucks reuseste sa se impuna pe piata autovehiculelor Municipale si vehiculelor de Constructii si in anul 2017 genereaza premisele unui succes indubitabil.

Rezultatele se transpun in cifre, in increderea castigata in relatiile cu partenerii Ford Trucks, in obiectivele propuse pentru anul 2019. Asadar, vorbim de o investitie uriasa de 4,5 milioane de euro, in doar un an de zile, in Romania.

Mai mult, anul 2017 se caracterizeaza prin cresterea spectaculoasa a eficientei, generand calitate a serviciilor si produselor Ford Trucks, calitate care primeste o confirmare in plus prin ceea ce urmeaza acestui an.

Ford Trucks detine in prezent o cota de piata de 3.4% din piata de vehicule comerciale grele, defalcata dupa cum urmeaza: 24% cota de piata pe segmentul Constructii, 11% pe segmentul Vehicule Specializate si 1.23% din segmentul de Autotractoare.

In luna noiembrie camionul cu numarul 500 Ford Trucks a fost livrat catre o companie de transport din Zalau.

Obiectivele Ford Trucks pentru anul 2018 vizeaza o cota de piata de 5% pe piata de vehicule comerciale grele, detaliata astfel: 25% cota de piata pe segmentul Constructii, 10.5% pe segmentul Vehicule Specializate si 2.5% din segmentul de Autotractoare.

Ford Trucks promite sa continue deja traditia de a oferi calitate prin servicii, produse si oameni. Vorbind de oameni, trebuie mentionat faptul ca soferii Ford Trucks sunt premiati pentru stilul de condus.

Cefin Trucks incheie cea de a II-a Editie a Ford Trucks Best Driver Challenge, care s-a derulat in perioada 17 Septembrie - 17 Octombrie 2018 si a inclus doua categorii de participare: Transport si Constructii.

O competitie organizata pentru a pune in valoare aptitudinile soferilor Ford Trucks precum si performantele vehiculelelor comerciale grele Ford.

Se incheie un ciclul de 2 ani de succes, cu obiective marete, realizabile, pentru 2019, mai ales acum, cu lansarea noii cabine de transport international, noul Ford Trucks F-MAX, castigator al prestigiosului premiu ITOY (International Truck of the year 2019).

Cefin Trucks is propune astfel ca pana in anul 2020 sa fie printre primii jucatori din piata autovehiculelor comerciale grele.

Cu Ford Trucks fiecare kilometru parcurs este mai profitabil!

Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul român dă cu o mână, dar ia cu două, mai ales că vrea să crească taxele din nou în 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#Ford Trucks , #stiri Ford