Horoscop zilnic: 11 iulie 2019

Joi, 11 Iulie 2019, ora 09:07
7962 citiri
Horoscop zilnic: 11 iulie 2019

Rac

Astazi esti binedispus, ai chef de glume, reusind sa ii inveselesti si pe cei din jur. Te-ai putea gandi la un hobby sau la organizarea unor petreceri surpriza pentru cei dragi.

Dar in a doua parte a zilei se intrezaresc multe treburi la serviciu. Atentie ca atat relatiile colegiale, cat si cele cu sefii sunt distorsionate. Recomandabil este sa te ocupi serios de toate indatoririle profesionale, bazandu-te doar pe fortele tale.

Leu

Gandurile tale sunt indreptate astazi catre casa si familie. In prima parte a zilei, poti face usor curatenii generale, reparatii curente sau planuri pentru achizitionarea unui teren sau a unei locuinte noi.

Se prefigureaza discutii importante, purtate pe tonuri inalte cu membrii familiei, insa depinde numai de tine sa gestionezi situatiile in favoarea ta. Spune tot ce ai pe suflet, insa intelege-i si pe ceilalti.

Fecioara

Ziua este favorabila calatoriilor scurte si dialogurilor cu persoanele din anturajul apropiat. Poti afla vesti alarmante despre cineva drag, insa nu te implica emotional in problemele altora.

Unii te provoaca in fel si chip, insa tu evita sa le faci jocul. Relaxeaza-te la o sueta cu cineva drag si de incredere. Pe de alta parte, este posibil sa intervina si implicarea in activitati intelectuale sau sa te orientezi spre a parcurge cursuri diverse.

Balanta

O zi in care banii si bunurile castigate din munca proprie iti acapareaza atentia, mai ales in primele ore. Poti primi cadouri si recompense marunte, dar de folos. Sau poate fi vorba despre noutati legate de salarizarea de la un loc de munca.

Cineva din anturajul profesional sau din cel al prietenilor te poate sfatui de bine referitor la investitii sau la aplicarea legislatiei muncii. Retine informatiile primite si actioneaza in consecinta.

Scorpion

Ar trebui sa te simti in forma. Cel putin in prima parte a zilei ai energie, esti dornic de a te implica in tot si toate, insa bine ar fi sa te rezumi doar la treburile care te privesc pe tine.

In partea a doua a zilei, starile tale de spirit vor fluctua destul de mult, de aceea, dozeaza-ti eforturile si ocupa-te doar de prioritati. Pentru ca exista conflicte in campul muncii, mai ales conflicte intre tine si autoritati sau sefi rezulta si neplaceri personale.

Sagetator

La inceputul zilei esti destul de retras. Organismul iti da semne de oboseala, dar o plimbare in aer liber sau o muzica relaxanta te-ar ajuta enorm. Sunt favorizate dialogurile tainuite cu oameni de incredere.

Posibil ca cineva din strainatate, un prieten, o ruda sau un profesor, un mentor, un instructor sa-ti ofere lamuriri si solutii pentru situatiile in care esti implicat. Spre seara te vei simti mai bine, iti revin cheful de viata si dorinta de a fi in mijlocul celorlalti.

Capricorn

Ziua sustine activitatile si dialogurile cu prietenii. S-ar putea ca unele informatii aflate de la acestia sa te nelinisteasca sau sfaturile lor sa nu iti fie pe plac. Asculta ce ti se spune si aplica doar ce crezi de cuviinta.

Temele zilei se refera la bani sau bunuri comune cu persoanele din anturajul socio-profesional. Se pot ivi variante de investitii, insa doar analizeaza si nu iti oferi, deocamdata, acordul.

Varsator

In prima parte a zilei este nevoie sa te ocupi de sectorul profesional. Sunt posibile discutii aprinse cu sefii si colegii de serviciu, dar prudenta, discernamantul si temperanta te vor ajuta enorm. Galceava porneste de la colaborari sau de la sarcinile de lucru ce trebuiau indeplinite de unii colegi.

Pe de alta parte, ceva din relatia cu partenerul de viata iti vulnerabilizeaza situatia, statutul socio-profesional si imaginea publica.

Pesti

In prima parte a zilei iti sunt recomandate activitatile legate de studii sau de calatorii in strainatate. Poti primi vesti de la cineva aflat dincolo de granitele tarii, insa nu lua de bun chiar tot ce auzi.

Este vremea sa-ti remodelezi filozofia de viata si sa abordezi cu totul altfel viata si evenimentele ei. Spre seara, mediteaza la cele petrecute astazi si decide in consecinta. Chiar daca la prima vedere este neplacut, totul are un rost favorabil tie.

Berbec

Este o zi buna pentru a-ti achita taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Este posibil sa primesti bani din partea unui autor necunoscut, insa fii cu bagare de seama. Pot interveni cheltuieli legate de persoanele dragi si de copii.

Pe de alta parte, este un moment bun pentru a vedea cine te iubeste sincer si cine doar profita de pe urma generozitatii tale. Spre seara, mediteaza la cele discutate si petrecute astazi.

Taur

Relatiile parteneriale sunt foarte active astazi. Este nevoie de o discutie cu partenerii, de viata si de afaceri/colaboratorii, intrucat exista nemultumiri mocnite de ambele parti.

Ceva din segmentul domestic iti bulverseaza relatiile parteneriale sau, din cauza unor probleme ale membrilor familiei, trebuie sa te concentrezi mai mult pe segmentul personal. Ar fi bine sa-ti mobilizezi fortele pentru colaborari si parteneriate.

Gemeni

Ai multe si marunte de facut la serviciu. Relatiile colegiale sunt destul de precare, asa incat bazeaza-te doar pe fortele tale. Comunicarea lasa de dorit, insa hiba este la tine. Ori vorbesti prea mult, ori rastalmacesti cele spuse de ceilalti, ori nu te asculti decat pe tine, uimindu-i pe colegi cu ideile si concluziile tale.

Tempereaza-ti elanul din campul muncii si relationeaza corect cu toata lumea. Sanatatea este vulnerabila, deci odihneste-te la timp.

Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
Se interzise fumatul țigărilor electronice în spațiile publice închise și în birouri. Ce mai prevede legea promulgată de Klaus Iohannis
O lege promulgată deja de președintele Klaus Iohannis interzice vânzarea către minori a țigărilor electronice, dar și a dispozitivelor de vapat, cu sau fără nicotină. Acestea au fost...
#horoscop 11 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic