Horoscop de weekend: 13-14 iulie 2019

Duminica, 14 Iulie 2019, ora 07:05
8507 citiri
Horoscop de weekend: 13-14 iulie 2019

Rac

Cu greu te desprinzi zilele acestea de treburile de la serviciu. S-ar putea sa fii nevoit sa mergi la lucru sau sa lucrezi de acasa. Exista activitati pe care nu le-ai finalizat corect si la timp, fiind necesar sa le tot reiei.

Bazeaza-te doar pe fortele tale, deoarece colegii mai mult te impiedica, iar pentru sefii tai este weekend. Fii prudent si odihneste-te, pentru ca organismul este obosit si poate ceda usor. Odihneste-te suficient!

Leu

Distractiile si aventurile, atat de dragi tie, parca te ocolesc weekendul acesta. Relatiile sentimentale sunt rascolite si mai bine ar fi sa te tii departe de ele. Exista in sufletul tau o mare dorinta de iubire, insa ai tendinta de a te asocia foarte usor cu persoane frivole si de aici mai este un pas mic pana la esec.

Pentru altii, copiii le dau batai de cap. Acestia sunt rebeli, vor sa isi traiasca viata dupa bunul plac. Fii intelegator cu cei dragi!

Fecioara

Treburile gospodaresti iti sunt favorizate. Ocupa-te serios si pe indelete de reparatiile curente, in special la sursele de foc.

Relatiile cu membrii familiei sunt tensionate, deci fii prudent. Sunt posibile conflicte care ar duce mai departe la instrainari si vorbe grele. Fii prudent, asculta parerile celor dragi in tot ce tine de casa si patrimoniu familial. Respecta-le dorintele si problemele de viata.

Balanta

Tu esti mai mult pe drumuri. S-ar putea sa fii nevoit sa calatoresti, fie pentru a ajuta pe cineva drag, fie in scop profesional. Fii prudent la drum si verifica atent detaliile calatoriei.

Pe de alta parte, relatiile cu cei apropiati sunt dinamice si izul conflictului domneste in aer. Bine ar fi sa te tii departe de problemele celorlalti si sa te ocupi mai mult de tine. Gandirea si comunicarea sunt viciate, astfel incat evita sa vorbesti prea mult sau sa iei decizii majore.

Scorpion

Tema principala a weekendului vizeaza castigurile obtinute din activitatea defasurata la un loc de munca. Veniturile tale fluctueaza mult, insa de aceasta data nemultumirea ta poate atinge cote inalte.

Pe de alta parte, iti pot veni bani, bunuri sau favoruri dintr-o activitate mai veche. Atentie ca rasturnarile de situatie te pot lua prin surprindere! Recomandabil este sa eviti cheltuielile extravagante si speculatiile financiare.

Sagetator

Esti foarte emotiv la finalul acestei saptamani. Energia astrala de care beneficiezi acum te sensibilizeaza mult vizavi de problemele celorlalti. Fii prudent si evita implicarea in treburile altora.

Iti sunt benefice tratamentele cosmetice, dietele de sezon sau exercitiile fizice usoare. Relaxeaza-te, ocupa-te numai de tine si evita oamenii zgomotosi si locurile aglomerate. Este vremea marilor schimbari pentru tine, iar uneori acestea se fac cu cantec.

Capricorn

Weekendul acesta este indicat sa stai cat mai departe de forfota cotidiana. Starea ta de spirit este fluctuanta, rezultand astfel vulnerabilizarea sanatatii si a relatiilor cu ceilalti. Evita activitatile solicitante si, le nevoie, cere sprijinul celor dragi si de incredere.

Iti sunt de mare folos plimbarile in aer liber, meditatiile in locuri sfinte si odihna. Nu sunt recomandate consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale.

Varsator

La finalul acestei saptamani esti inconjurat de prieteni. Relatiile cu acestia sunt o tema foarte dinamica si interesanta a perioadei pe care o traversam. Sunt posibile rupturi bruste de cunostinte vechi.

Provocarea consta in a fi mai selectiv vizavi de anturajul ales, deoarece este foarte dificil sa realizezi cine iti este prieten adevarat. Sanatatea este precara in special pe segmentele aparatului digestiv, de aceea, fii prudent si odihneste-te mai mult.

Pesti

Vrei, nu vrei, zielele acestea esti in prim planul vietii publice. Poti fi invitat la diverse reuniuni cu persoane oficiale. Sunt momente delicate, deoarece imaginea ta in ochii lumii poate avea de suferit. Fii prudent, vorbeste putin, asculta mai mult si evita promisiunile.

Relatiile profesionale sunt bulversante, in sensul ca la tot pasul apar responsabilitati noi si de lunga durata.

Berbec

Relatiile cu strainatatea sunt la mare cautare in acest weekend. Ori vorbesti cu persoane straine, de care nu mai stiai nimic de o perioada buna de timp, ori trebuie sa te ocupi de aspectele necesare unei calatorii indeparate.

Iti sunt favorizate intalnirile pe teme sociale, cu grupuri de interes comun, reluarea unor secvente de invatare sau programarea unor cursuri de lunga durata.

Taur

Banii si implicatiile lor te preocupa mult la finalul acestei saptamani. Este vorba mai ales de banii si bunurile pe care le detii in comun cu altii. Recomandabil este sa ai in vedere achitarea la timp a tuturor datoriilor. Evita speculatiile financiare, investitiile sau asocierile in afaceri, pentru ca factorul neprevazut iti poate crea neplaceri greu de estimat si remediat.

In compania celor apropiati te simti cel mai bine zilele astea, asa incat profita de prezenta si sfaturile lor.

Gemeni

Relatiile parteneriale iti vor atrage in mod deosebit atentia si eforturile. Sunt posibile neplaceri cu partenerii de afaceri sau in desfasurarea activitatilor in cazul unei colaborari. Atentie ca se pot isca brusc conflicte greu de tinut in frau.

Bine ar fi sa profiti ca este weekend si stai departe de sfera profesionala. Pe de alta parte, sunt posibile neplaceri si in relatia cu partenerul de viata. Ineditul si rasturnarile de situatie sunt la ordinea zilei.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 13 iulie, #horoscop 14 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2019 , #horoscop zilnic