Cum sa alegi o locatie de top pentru nunta sau botez in Bucuresti

Advertorial
Joi, 05 Septembrie 2019, ora 10:48
9845 citiri
Cum sa alegi o locatie de top pentru nunta sau botez in Bucuresti

Desi aproape orice aspect al unei nunti este optional - de la purtatul unui costum in locul rochiei pana la renuntarea la buchetul de flori si tortul de nunta, exista un aspect la care nu puteti renunta: locatia. Aveti nevoie, totusi, de un spatiu in care prietenii si familia sa se adune si sa sarbatoreasca marele eveniment.

Insa gasirea unei locatii cat mai aproape de idealul vostru nu este un lucru usor. Exista multe optiuni din care sa alegeti: o locatie relaxata intr-un hambar modernizat, un salon pentru o nunta eleganta, un restaurant confortabil sau o fasie linistita de plaja. Noi va ajutam cu cateva sfaturi pentru a va decide cat mai repede asupra locului de vis pentru nunta sau botez.

(1) Alegeti o locatie care sa se potriveasca cu viziunea voastra. Poate parea evident acest sfat, insa este bine sa incepeti prin a cauta un loc care sa se potriveasca cu estetica pe care o aveti in minte si ati discutat-o.

Daca planuiti o nunta sau un botez modern, vizitati galerii de arta, restaurante cu design deosebit sau spatii mari de depozite reconfigurate. Daca, in schimb, planuiti un eveniment care sa contina mai multe elemente naturale, locatiile in aer liber sunt o alegere buna: parcuri, ferme sau gradini.

O locatie care se potriveste si imbunatateste tema aleasa de voi va permite nuntii sau botezului sa se simta mai conectat la spatiu.

De exemplu, salonul pentru botez sau nunta BunBun a fost candva o institutie cu rol administrativ, demna de un palat prin anvergura constructiei. Astazi, este o locatie generoasa, care da nastere unor emotii frumoase si memorabile datorate evenimentelor speciale organizate cu bun gust si eleganta.

(2) Stabiliti din start lista ferma cu invitati. Cunoasterea listei cu invitati inainte de a merge sa vedeti locatiile va va salva de la multe dureri de cap si discutii contradictorii. Cuplurile subestimeaza adesea numarul exact de invitati - sau cati vor veni din partea parintilor ori a nasilor - asa ca este foarte bine sa incepeti organizarea evenimentului cu discutarea acestei liste. Cunoasterea numarului de invitati influenteaza foarte mult bugetul, deoarece unele costuri depind foarte mult de numarul de persoane participante.

Salonul mentionat mai sus asigura o capacitate de minim 50 de persoane si maxim 300 de persoane.

(3) Ganditi-va la experienta de ansamblu a invitatilor. Daca invitatii tai sunt din afara orasului ori ai ales o locatie ce implica o calatorie, cauta un loc care sa fie aproape sau conectat la un hotel. De asemenea, tine cont de toate detaliile ce ii vor face pe musafiri sa se simta confortabil in timpul petrecerii. Capacitatea maxima a unei incaperi nu este intotdeauna confortabila - intrebati proprietarul ce numar de persoane se vor simti acolo confortabil si vor avea loc de dans si distractie; de asemenea, trebuie sa tineti cont de regulile impuse de codul sigurantei la incendii.

(4) Luati in considerare tot ce este inclus in pretul locatiei. Veti vizita saloane ce ofera totul inclus dar si saloane unde puteti aduce propriile decoratiuni si bautura sau tort, de aceea e bine sa va faceti foarte bine socotelile de la inceput. Un salon cu decoratiuni si aranjamente incluse ar putea costa mai mult decat o locatie pentru care trebuie sa inchiriati toate acestea, insa incercati sa aflati pretul total final pentru toate locatiile inainte de a lua decizia finala. In functie de preferintele fiecarui cuplu, este posibil ca decoratiunile si aranjamentele incluse intr-o oferta sa nu fie satisfacatoare, poate prea simple si de baza, si atunci sa aleaga sa inchirieze altele ce se potrivesc mult mai bine viziunii de ansamblu.

Salonul pentru nunta/ botez BunBun Events este spatios, elegant si luminos. Spatiul este prevazut cu loc special de dans, iar aranjarea meselor se poate face de comun acord.

Nu uitati sa includeti in calcule si bacsisul final ce se ofera ospatarilor si intregii echipe de la salon.

(5) Ramaneti fideli voua insiva! Odata cu afluxul de poze cu nunti si botezuri pe Pinterest, Intagram si alte retele de socializare, foarte multe cupluri aleg locatia cu gandul de a replica stilul unui eveniment de care s-au indragostit online. Ignorati acele poze, caci este mult mai important sa va intrebati ce se simte autentic pentru voi doi ca si cuplu sau familie si sa alegeti un spatiu si un design care sa va reprezinte cat mai bine. Tine-ti minte ca, desi un loc poate arata superb cu o anumita tema vazuta de voi in poze, este posibil sa nu fie locul potrivit pentru amenajarea tematica aleasa de voi. Si reciproca este valabila, bineinteles.

Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Boloş, despre taxa pe boală: "Cel care stă în concediu medical primeşte mai mulţi bani decât atunci când este la serviciu"
Ministrul de Finanţe Marcel Boloş a explicat, joi, 28 martie, că numărul mare de concedii medicale nu asigură sustenabilitatea bugetului asigurărilor sociale. Declarația vine în...
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
#salon nunta, #salon botez Bucuresti , #nunta