Ponta: Apostolul Mihai va jura ca Dancila e ruda din Videle a Mantuitorului si face 100 de ministri. Sa nu aveti nevoie de recunostinta ei, ca patiti ca Dragnea!

Joi, 10 Octombrie 2019, ora 12:57
5205 citiri
Ponta: Apostolul Mihai va jura ca Dancila e ruda din Videle a Mantuitorului si face 100 de ministri. Sa nu aveti nevoie de recunostinta ei, ca patiti ca Dragnea!
Foto: Facebook/Victor Ponta

Liderul ProRomania, Victor Ponta, a declarat, joi, la dezbaterea motiunii de cenzura, ca Guvernul oricum nu mai poate functiona incepand de maine pentru ca se implinesc 45 de zile de cand s-a schimbat structura sa politica.

"Este o motiune, intr-adevar, foarte ciudata. Teoretic, o motiune da jos un guvern. Dar noi nu avem guvern. Nu avem ministru la Interne, la Educatie. Vorbim despre un guvern care nu mai exista. Eu zic sa-l dam jos chiar astazi. Vorba lunga, moarte sigura", a spus Victor Ponta.

Acesta a explicat ca vineri expira cele 45 de zile de cand s-a modificat structura politica a Guvernului.

"Vreau sa va spun ca este o motiune ciudata. Nu am auzit niciodata ca un premier sa sune o suta de parlamentari sa le spuna ca vor fi ministri. Noua ne da trei. Daca nu trece motiunea, doamna Dancila trebuie sa faca o minune biblica. Trebuie sa faca o suta de ministri.

Iar Apostulul Mihai va va jura ca doamna Dancila este o ruda din Videle a Mantuitorului si poate sa faca 100 de ministri, cu siguranta, nu e ceva imposibil", a adaugat Ponta.

"Am aflat ca maine se dau 7 miliarde, Eugen e generos de felul lui, ziceti cat vreti si da. Singurul om generos insa in care am incredere este domnul Arsene. Asta cand zice ca ia, ia. Asa a zis Parchetul, nu eu. Va dati seama daca i-a platit vacantele domnului Dragnea si vedeti ce bine i-a fost. Acum plateste voturile doamnei Dancila, sper sa nu ii fie la fel de bine.

Si, pentru ca vorbim de recunostinta, am aflat ca sunt un om foarte rau de la doamna Dancila. Vreau sa o confirm, chiar sunt un om rau, ca am pus-o pe lista in 2014 ca europarlamentar, dar cred ca un alt om rau, domnul Dragnea, a pus-o chiar prim-ministru si a fost mai rau decat mine. Sa nu aveti nevoie de recunostinta doamnei Dancila, ca patiti ca Dragnea.

Deci va rog frumos sa nu va fie datoare, pentru ca isi plateste datoriile", a afirmat liderul ProRomania.

Acesta a ironizat-o pe Viorica Dancila.

"Doamna Dancila ne-a promis ca e neconflictuala. M-am uitat ca azi chiar s-a certat cu toata lumea. Dar nu a vrut sa se certe cu doamna Ursula si nici nu militarii. Si nici cu Mike Pence, a alergat-o prin tot Washingonul si nu a vrut sa-l primeasca. Vrem sa schimbam acest guvern cu un guvern foarte bun, cum a fost Nastase sau Ponta", a subliniat Ponta.

Acesta a afirmat ca "avem toti datoria sa ingropam un mort care sta la Palatul Victoria si ne afecteaza pe toti".

"Daca nu il ingropam azi, il vor ingropa alegerile", a afirmat liderul Pro Romania.

Acesta a explicat ca toti parlamentarii formatiunii vor vota motiunea.

"Nimeni nu e destul de destept ca sa poata convinge un prost ca e prost"

Dupa acest discurs, Dancila i-a dat replica de la tribuna Parlamentului, timp in care a si dialogat cu Ponta, aflat in bancile salii de plen.

Tonul discutiei a facut-o pe Viorica Dancila sa faca apel la faptul ca este femeie si ca Ponta ar trebui sa i se adreseze in consecinta.

Dupa ce Viorica Dancila le-a raspuns antevorbitorilor, Victor Ponta a revenit si el la tribuna, spunand ca vrea sa revitalizeze social-democratia cu oameni care au legatura cu aceasta doctrina, nu cu oameni ca Dancila.

Ponta a continuat ironiile la adresa premierului, citand o expresie atribuita lui La Fontaine: "Nimeni nu e destul de destept ca sa poata convinge un prost ca e prost". El s-a intors catre premier si a promis ca ii explica cine e La Fontaine.

Urmareste LIVE dezbaterea si votul motiunii de cenzura care ar putea pune capat guvernarii Dancila

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Ponta motiune Parlament, #Ponta motiune cenzura , #Pro Romania