Horoscop de weekend: 15-16 februarie 2020

Duminica, 16 Februarie 2020, ora 07:00
11275 citiri
Horoscop de weekend: 15-16 februarie 2020

Varsator

Se pare ca te vei intalni cu multa lume in zilele acestui weekend, fie intr-un cadru profesional, fie intr-unul familial. Chiar daca iti vei alcatui un program de distractii sau pentru un hobby, vei fi nevoit sa participi activ si la reuniuni propuse de altii.

Organizandu-ti eficient timpul si resursele vei reusi sa impaci pe toata lumea. Tu, insa, te vei alege si cu aprecieri si cu reprosuri. Din toate poti invata cate ceva.

Pesti

La finalul acestei saptamani sunt momente bune pentru activitati culturale, vizitarea unor targuri de sezon sau pentru a creiona planuri de calatorii. Primesti un sprijin bun din partea membrilor familiei, chiar daca la prima vedere ai fi tentat sa respingi tot ce vine dinspre acestia.

Este vremea sa-ti remodelezi sistemul valorilor morale si spirituale. Ia aminte si la experientele de viata ale altora si invata de la toata lumea cate ceva.

Berbec

Pe baza unor principii de viata diferite, la sfarsitul acestei saptamani pot aparea discutii aprinse cu cei dragi. Personalitatea ta se afla in plin proces de restructurare, asa incat oscilezi frecvent in parerile si concluziile despre viata.

A intra in polemici cu ceilalti pe teme diverse si a-ti expune filozofiile este riscant. Asta deoarece esti subiectiv pe de o parte, iar pe de alta parte, ceilalti nu doresc sincer sa te asculte sau sa te sprijine in vreun fel.

Taur

In zilele acestui final de saptamana apar discutii aprinse cu partenerul de viata sau in relatiile de colaborare profesionala. Marul discordiei este modul in care iti cheltuiesti veniturile sau bugetul profesional de la locul de munca.

Ar fi bine sa tii cont de cele spuse de ceilalti, intrucat mentalul tau este confuz. Putina chibzuinta financiara si o mai mare deschidere sufleteasca fata de cei dragi sunt de bun augur.

Gemeni

Esti tentat sa te afunzi in treburile cotidiene la sfarsitul acestei saptamani. Fii prudent si dozeaza-ti eforturile, intrucat organismul este obosit si are nevoie de odihna. Se pot evidentia neplaceri legate de segmentele capului si sistemului uro-genital. Evita pe cat posibil analizele si interventiile chirurgicale pe segmentele anatomice amintite.

Sfatuieste-te cu cei dragi indiferent cu ce anume te confrunti.

Rac

Ai dori sa te joci mai mult in acest weekend, fie cu persoanele dragi, fie desfasurand activitati specifice unui hobby. Intoarcerea la vremurile copilariei este tentanta, insa iti poate activa si amintiri mai putin placute.

Ramai ancorat in realitatea cotidiana si bucura-te de tot ce este in jurul tau. Din cauza unor dispute vechi cu prietenii, apar acum neplaceri in relatiile sentimentale. Ocupa-te serios doar de cei dragi.

Leu

In familie se intrezaresc discutii aprinse la acest sfarsit de saptamana, din cauza unor prieteni care cumva se amesteca in treburile tale domestice. Se recomanda prudenta, intrucat membrii familiei pot reactiona vehement, pe buna dreptate.

Unele sfaturi sau solutii venite de la unii prieteni sunt bune, dar tine cont si de nevoile sau doleantele membrilor familiei. Ocupa-te de curatenii si reparatii, mai ales la instalatiile de foc, gaze si aer.

Fecioara

Finalul acestei saptamani iti aduce in preajma prieteni apropiati si rude. Schimbul de informatii cu aceste persoane este de anvergura, in sensul ca poti afla vesti interesante, deosebite si de mare folos pentru situatiile in care afli.

Totusi, ar fi bine sa vorbesti putin si mai ales sa nu-ti divulgi parerile sau intentiile de viitor. Unii ar putea profita de momentele tale de sinceritate si astfel sa te alegi cu critici dure si nefondate. Calatorii pe distante scurte.

Balanta

In zilele acestui final de saptamana apar cheltuieli diverse. Pe de o parte, este vorba despre a ajuta un prieten sau o ruda care are nevoie de sprijin material. Insa, pe de alta parte, sunt momente bune pentru a achita o calatorie sau un program de instruire care iti este necesar in domeniul profesional.

Chibzuieste fiecare ban, pentru ca salturile financiare te pot destabiliza, cand te astepti mai putin.

Scorpion

Reactiile tale pot uimi pe multi la sfarsitul acestei saptamani. Este posibil sa te necajesti de la banii si bunurile comune cu partenerul de viata, rudele sau colaboratorii.

Nu te grabi in aprecieri si concluzii vizavi de cum folosesc aceste persoane bugetul comun. Subiectivismul este accentuat si astfel risti sa strici relatii si situatii bune. Odihneste-te, inconjoara-te de oamenii dragi si taifasuieste pe marginea subiectelor cotidiene de larg interes.

Sagetator

Finalul acestei saptamani aduce momente bune pentru odihna, discretie si detasare de tumultul cotidian. Sanatatea este vulnerabila, de aceea, evita eforturile de orice fel.

Partenerul de viata te poate provoca pe teme diverse. Evita sa-i raspunzi cu aceeasi moneda! Faptul ca esti foarte ocupat cu activitatile profesionale, in detrimentul celor familiale, poate duce la discutii matrimoniale de amploare.

Cu rabdare si intelegere vei reusi sa restabilesti armonia in relatii.

Capricorn

Unii prieteni vor dori sa te intalneasca la sfarsitul acestei saptamani. Pe de o parte, este minunat, pentru ca poti afla subiecte interesante sau poti schimba pareri cu oameni de buna calitate.

Insa exista un risc, pe de alta parte, de a vorbi prea mult si de a gafa serios pe teme cunoscute putin sau deloc. Controleaza-ti vorbele si reactiile! Asculta mai mult si vorbeste cat mai putin, evitand sa-ti expui parerile sau planurile de viitor.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 15 februarie, #horoscop 16 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2020 , #horoscop zilnic