Cum sa incapi intr-o rochie minuscula in 4 saptamani (Galerie foto)

Marti, 20 Decembrie 2011, ora 12:05
8644 citiri
Cum sa incapi intr-o rochie minuscula in 4 saptamani (Galerie foto)

Este sezonul in care, desi este cel mai frig, exista si cele mai multe momente in care trebuie sa-ti expui corpul, imbracandu-te cat mai elegant, dar sexy totodata, cu ocazia Sarbatorilor.

In plus, nu strica niste sfaturi care sa te ajute sa dai jos cateva kilograme dupa tot rasfatul culinar de Sarbatori.

Desi e un pic cam tarziu sa iei acum masuri care sa se vada de Craciun si Revelion, poti face tuturor o surpriza odata cu nou an, prezentandu-le noua ta silueta, obtinuta in doar 4 saptamani, fara sa te infometezi, ci apeland la cele ma potrivite exercitii fizice.

Conform Fitness Magazine, vei incepe cu un program de 12 minute de intarire a zonelor care iti ridica cele mai multe probleme. Adauga si o coarda de sarit, cu care vei reusi sa arzi 300 de calorii in 30 de minute, o pereche de greutati de minim 2 kilograme si o pereche de greutati pentru picioare de cate 1 kilogram.

Programul trebuie urmat de 3 ori pe saptamana, in zile neconsecutive, arzand cu ajutorul lui cate 400 de calorii pe sedinta.

Rotiri de trunchi - umerii, abdomenul si muschii oblici

Stai pe spate, tinand o greutate de 4-5 kilograme cu ambele maini, la aproximativ 15 cm de piept, spre dreapta. Indoaie genunchii la un unghi de 90 de grade, apoi ridica-i inspre stanga, la un unghi de 45 de grade, si fa 12-15 repetari, dupa care schimba directia.

Sfaturi de la experti pentru a-ti lucra abdomenul acasa - Fotoreportaj Ziare.com

Dupa aceea fa acelasi lucru, de data aceasta indreptand picioarele de tot, dupa care le indoi pana la unghiul stabilit.

Exercitii alternative pentru umeri - umeri, solduri, gambe

Stai cu picioarele usor departate, in pozitie verticala, tinand in fiecare mana cate o greutate de 2-3 kilograme. Inalta-te pe varfuri si ridica mana stanga intr-o parte, iar pe cea dreapta in fata. Stai asa cat numeri pana la 2, dupa care revino in pozitia de start si schimba mainile. Fa cate 15 repetari.

Daca asta ti se pare prea usor, fa aceeasi miscare pe scari sau tinand un picior ridicat pe o banca. De fiecare data cand misti mainile, ridica si una din gambe.

Fandare - umeri, abdomen, posterior, coapse si gambe

Stai pe piciorul stang indoit si intinde-l pe cel drept in spate, mentinand trunchiul perpendicular pe sol. Desfa bratele in lateral si ramai asa pentru 30 de secunde, dupa care intoarce-te la pozitia initiala.

Du mainile la solduri si du, de data aceasta, piciorul stang in spate, ridicand mainile. Fa cate 10 repetitii pentru fiecare picior.

Ghemuire - spate, brate, posterior si picioare

Stai usor ghemuita, cu o greutate de 3-4 kilograme in ambele maini, in dreptul pieptului, mentinand pozitia pentru 2 secunde. Sari exploziv, ca si cand ai vrea sa prinzi o minge de volei, in acelasi moment ridicand greutatea deasupra capului, cu bratele intinse. Cand ajungi din nou pe sol, du mainile in dreptul pieptului.

Fa 12-15 repetari. Daca ti se pare prea usor, incearca sa inaintezi cativa centimetri cu fiecare saritura in parte.

Flotari alternante - umeri, piept, brate, abdomen si picioare

Incepe din poztia in care se fac flotarile: mainile pe podea, sub umeri, picioarele drepte si abdomenul incordat.

Fa o flotare, dupa care du genunchii pe podea si fa 20-25 de repetari asa. Daca ti se pare prea usor, fa flotarile ca la carte.

Pliere a bicepsilor: bicepsi, posterior si coapse

Stai in picioare, tinand cate o greutate de 5 kilograme in fiecare mana, cu bratele indoite si palmele una catre alta. Indoaie genunchii la 90 de grade si revino la aceasta pozitie de 15-20 de ori. Ai grija sa tii coatele lipite de trunchi.

Daca vrei ceva mai complicat, fa setul acesta sprijinindu-te doar pe varfuri, nu pe toata talpa.

Exercitii laterale pe sol - umeri, posterior si solduri

Stai culcata pe o parte, sprijinindu-te pe brat, cu cotul indoit si palma sub cap. Indoaie genunchii la 45 de grade si in mana de deasuprea tine o greutate de 3-4 kilograme. Ridica piciorul si mana de sus catre tavan, mentine 2 secunde, dupa care coboara usor. Fa 15 repetari si poti incerca sa iti pui si greutati pentru picioare.

Extensii de spate - umeri, brate, spate, posterior si solduri

Infasoara-ti cate o greutate de un kilogram in jurul fiecarei glezne si asaza-te in genunchi, cu mainile pe sol. Mana dreapta si piciorul stang du-le inspre interior, astfel incat cotul si genunchiul sa se atinga.

Stai asa pentru 2 secunde, dupa care revino la pozitia normala. Fa in jur de 10-15 repetari. Poti incerca sa faci aceste miscari tinand in mana o greutate de 2-3 kilograme.

Componenta cardio

Cu ajutorul sariturilor, vei reusi sa arzi 300 de calorii in 30 de minute, acest exercitiu fiind bun pentru intarirea articulatiilor, dar si a muschilor picioarelor si posteriorului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#exercitii slabit, #exercitii aerobic slabit, #slabit timp record, #idei exercitii slabit exercitii abdomen acasa, #exercitii coapse , #aerobic