Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Exercitii pentru un posterior numai fibra (Galerie foto)

Miercuri, 11 Ianuarie 2012, ora 07:02
9249 citiri
Exercitii pentru un posterior numai fibra (Galerie foto)

Posteriorul este, de fapt, cel mai mare muschi al organismului uman, dar in ciuda acestei calitati, majoritatea "exercitiilor fizice" de care benefiziaza sunt reprezentate de ore intregi de stat pe scaun.

De aceea, femeile fac eforturi considerabile sa incapa in diverse perechi de pantaloni sau stau ore in cabinele de proba pentru a gasi ceva care sa le avantajeze, pentru ca nelucrat, muschiul se lasa si devine inestetic.

Nu este atat de greu pe cat ai crede sa ai un posterior de invidiat, dar este nevoie de perseverenta. Iata cateva exercitii ideale pentru a-ti lucra acest muschi, conform Total Beauty:

Stai cu picioarele larg departate, tine o greutate de 7 kilograme in mana stanga si ridica pumnul pana la nivelul umarului, astfel incat antebratul sa fie paralel cu corpul. Paseste inapoi cu piciorul stang pana ajungi sa faci o fandare, avand grija ca atunci cand indoi piciorul din fata, genunchiul acestuia sa nu ajunga mai in fata decat degetele. Revino in pozitia initiala, tinand muschii gluteali incordati si apoi repeta exercitiul de inca 9 ori. Schimba piciorul si greutatea in cealalta mana si fa inca un set.

Tine o greutate in fiecare mana, astfel incat pumnii sa se odihneasca pe partea din fata a coapselor, cu spatele drept si picioarele foarte putin indoite. Incearca apoi sa atingi solul cu greutatile, dupa care te ridici si repeti pana ajungi la numarul total de 10.

Foloseste o bancuta joasa, speciala de sala, si fa exercitii "step up", cate 10 repetari pentru fiecare picior. Asta inseamna sa urci si sa cobori cate un picior pe bancuta.

Daca vrei sa lucrezi si muschii abdominali, in acelasi timp urca mainile deasupra capului si coboara-le.

Foloseste o banda elastica de exercitii si intinde-o din crestetul capului pana ajunge la nivelul genunchilor. Te va ajuta sa-ti mentii echilibrul in timpul exercitiilor. Ridica piciorul drept indoit, ca si cand ai fi gata sa te asezi pe un scaun, si mentine pentru 30 de secunde. Fa inca 14 repetari, dupa care schimba piciorul.

Stai cu talpile in mijlocul benzii si tine cu mainile de capetele sale, incrucisate. Stai dreapta si fa 15 pasi laterali, mari, catre stanga, dupa care catre dreapta. Ai grija ca picioarele sa nu se duca in fata sau inapoi, ci sa ramana pe banda.

Stai intinsa pe spate, cu genunchii indoiti si talpile pe sol, iar mainile intinse pe langa tine. Incordeaza abdomenul, tine genunchii strans apropiati unul de altul si ridica regiunea pelviana, stand asa 30 de secunde. Repeta aceasta miscare de 20-40 de ori, pana vei simti muschii arzand.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#posterior exercitii, #lucrat posterior exemple, #exercitii muschi fund, #muschi sezut fitness , #aerobic