Modeleaza-ti posteriorul in numai 30 de zile (Galerie foto)

Miercuri, 08 Februarie 2012, ora 15:20
5487 citiri
Modeleaza-ti posteriorul in numai 30 de zile (Galerie foto)

Oricum i-ai numi, muschii posteriorului sunt extrem de importanti pentru orice femeie, caci ii ofera o tinuta sexy si provocatoare, indiferent de vestimentatie.

Aceasta grupa musculara este folosita zi de zi, asa ca oricum este lucrata. Totusi, pentru rezultate remarcabile, este nevoie de cateva exercitii speciale. Nu uita ca inainte sa incepi sa lucrezi sa te incalzesti penru 5 minute, facand apoi, conform Real Beauty, cate 15 repetari din fiecare set exemplificat.

Incepe cu picioarele usor departate, genunchii indoiti si apleaca-te in fata.

Fa o fandare laterala cu piciorul stang si revino.

Apropie picioarele, batand cu talpa piciorului drept podeaua. Dupa aceea, procedeaza asa cu ambele picioare, alternativ, tinand corpul in aceeasi pozitie.

Stai apoi spriinita de coate si genunchi.

Ridica piciorul stang si indoaie genunchiul astfel incat sa formezi un unghi de 90 de grade, avand talpa orientata in sus. Ai grija sa nu iti misti pelvisul in timp ce ridici talpa spre tavan. Fa 15 repetari, dupa care schimba piciorul.

Dupa ce capeti putina rezistenta, poti sa faci mai dificil exercitiul incercand sa mentii o minge gonflabila intre sezut si calcai.

Adopta o noua pozitie de inceput, stand in picioare, dreapta, cu picioarele usor departate.

Paseste inapoi cu un picior, tinand varful talpii pe podea. Fa o pauza mica si apoi revio la pozitia de baza, dupa care repeta de cateva ori, apoi schimba piciorul.

Ca o variatie a exercitiului anterior, repeta fandarea, de data aceasta prijidindu-ti genunchiul din spate de o minge gonflabila. Tine-te cu mainile de ceva pentru a nu-ti pierde echilibrul.

Stai pe spate cu genunchii indoiti, usor departati, mainile pe podea, in lateral.

Ridica-ti bazinul, incordand muschii posteriorului si pe cei abdominali. Tine pelvisul ridicat pentru 3 secunde, dupa care coboara-l lent.

Din aceeasi pozitie de inceput poti sa-ti plasezi o minge sub picioare, incercand sa mentii corpul drept cat mai mult.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#exercitii posterior ferm, #exercitii fesieri, #aerobic muschi fesieri, #sport posterior frumos, #intarire muschi fesieri , #aerobic