Sfaturi de la experti pentru a-ti lucra posteriorul si picioarele - Fotoreportaj Ziare.com

Duminica, 29 Ianuarie 2012, ora 18:23
11773 citiri
Sfaturi de la experti pentru a-ti lucra posteriorul si picioarele - Fotoreportaj Ziare.com
Foto: Ziare.com

Exercitiile de aerobic sunt o modalitate cat se poate de buna de a scapa de caloriile in exces, de a-ti modela corpul dupa bunul plac, dar si pentru a te relaxa, dupa o zi obositoare si stresanta.

In cazul in care nu poti sa ajungi la o sala, pentru ca programul nu iti permite, este in regula sa faci putin sport si acasa, in propria sufragerie, fragmentand programul in functie de diversele grupe de muschi pe care vrei sa le lucrezi.

Data trecuta i-am cerut ajutorul antrenoarei de Kangoo Jumps Diana Stirbu pentru a ne arata cateva exercitii de modelat abdomenul. Acum a venit randul picioarelor si posteriorului. Fie ca alegi sa le faci cu ghetele de Kangoo Jumps in picioare sau nu, ele te vor ajuta sa ajungi la formele mult dorite.

Sfaturi de la experti pentru a-ti lucra abdomenul acasa - Fotoreportaj Ziare.com

Dupa incalzirea initiala, poti incepe cu aceasta pozitie, corpul pe sol, in lateral, picioarele formand un unghi de 90 de grade cu trunchiul.

Ridici usor piciorul de deasupra, acesta fiind intins, fara sa mai atingi solul, ci atunci cand il cobori te opresti undeva la 5 centimetri de podea.

Din aceeasi pozitie, indoi genunchiul piciorului de deasupra, orientezi varful degetelor in sus.

Dupa aceea impingi membrul inspre spate, tot lent, pentru a nu se face balans si pentru ca muschii sa fie lucrati la intensitate maxima.

O alta pozitie initiala este aceasta, sprijinita pe genunchi si antebrate.

Se ridica piciorul in aer, mentinandu-se genunchiul indoit la 90 de grade, si tragandu-se de talpa cat se poate de mult in sus. Dupa 10 repetari cu un picior, se schimba cu celalalt.

Ai grija ca atunci cand ajungi cu genunchiul jos sa nu il sprijini de podea si sa te opresci cu cativa centimetru deasupra ei, astfel incat sa cresti intensitatea exercitiului.

Din aceeasi postura poti incepe sa-ti deplasezi piciorul in lateral, pana ajungi cu genunchiul la nivelul corpului.

Poti sa-ti opresti piciorul in aer si sa-l lucrezi acolo, intinzand genunchiul si strangandu-l la loc.

Poti sa deplasezi membrul si in spate, dupa care sa-l readuci la pozitia initiala.

Dupa un asemenea set este bine sa adopti pentru cateva secunde o pozitie de repaos, astfel incat sa iti odihnesti putin muschii.

Cu ghetele de Kangoo Jumps in picioare poti sa stai in acest fel, pe spate cu genunchii indoiti si cu mainile tinandu-te de calcaie.

Apoi ridici posteriorul cat de mult poti in aer si mentii pentru 10-15 secunde. Dupa aceea revii la pozitia initiala si repeti de cate ori poti, fara sa te fortezi prea mult la inceput.

Ridica piciorul stang in sus, cat de intins poti, mentinand posteriorul in aer.

Apoi coboara piciorul, fara sa atingi podeaua. Nu uita sa faci acelasi lucru si cu celalalt picior.

Schimba felul in care stai, sprijinindu-te pe antebrate si varful ghetelor. Mentine posteriorul mai sus decat nivelul umerilor si apoi ridica piciorul, drept, cat de sus poti.

Coboara, fa cateva repetari si schimba membrul folosit.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#exercitii aerobic acasa, #exercitii posterior, #exercitii picioare frumoase, #exercitii acasa exemple , #aerobic