Bicarbonatul de sodiu, pentru sanatate si frumusete

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 08:18
31491 citiri
Bicarbonatul de sodiu, pentru sanatate si frumusete
Foto: instablogsimages.com

Bicarbonatul de sodiu este folosit din batrani ca remediu naturist. Specialistii sunt de parere ca schimba aciditatea din organism, iar in timp acest lucru contribuie la vindecarea anumitor afectiuni.

Indigestiile si arsurile stomacale dispar rapid daca bei un pahar cu apa in care ai adaugat un praf de bicarbonat, in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Solutia are rolul de a neutraliza acidul gastric in exces de la nivelul stomacului, principala cauza a disconfortului, informeaza ehow.com.

Si afectiunile rinichilor isi gasesc in bicarbonatul folosit de bunici remediul eficient. Pe langa tratarea infectiilor urinare, un pahar de apa in care ai adaugat bicarbonat de sodiu in fiecare dimineata contribuie decisiv la regresia afectiunilor mai grave de la nivelul rinichilor.

Chiar daca exista voci care asociaza folosirea bicarbonatului de sodiu cu oprirea evolutiei cancerului, specialistii americani avertizeaza ca nu exista dovezi clare pentru sprijinirea acestei ipoteze. Tocmai de aceea, evita sa pastrezi un tratament care nu este dovedit clinic eficient.

Pentru afectiunile pielii, bicarbonatul de sodiu poate fi tratamentul perfect pentru a te scapa de acneea suparatoare. Un praf de bicarbonat in putina apa si obtii astfel o masca de fata pe care o aplici in fiecare seara. Trateaza ranile deschise grabind vindecarea si este si un remediu eficient pentru tratarea infectiilor.

Pentru a avea un miros corporal placut in fiecare moment al zilei, evitand transpiratia abundenta si inestetica, poti folosi tot bicarbonatul de sodiu. Previne transpiratia excesiva si actioneaza precum pudra de talc, deci il poti aplica in toate zonele in care esti sensibil, fie ca este vorba de palme, talpi sau axila.

Poate cea mai veche intrebuintare neconventionala a bicarbonatului de sodiu a fost folosirea ca pasta de dinti. Specialistii americani sunt de parere ca inca mai functioneaza acest pont util pentru frumusetea danturii.

Praful adaugat pe periuta de dinti cu care te speli si dimineata si seara ajuta la indepartarea tartrului, urmelor de cafea si tutun si, in timp, are rolul de a albi dantura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#bicarbonat sodiu remedii, #bicarbonat sodiu stomac, #bicarbonat sodiu infectii, #bicarbonat sodiu dinti , #afectiuni