Invata sa bei cu cap la chefuri!

Sambata, 04 Februarie 2012, ora 10:27
5957 citiri
Invata sa bei cu cap la chefuri!

Mergi la o petrecere si, desi vrei sa distrezi, iar asta implica si cateva pahare, n-ai vrea sa-i faci rau corpului tau. Nici in aceste momente nu uiti de sanatatea ta si te gandesti ce sa consumi pentru a-i fi cat mai usor corpului sa proceseze.

Desi bautura in exces nu este niciodata recomandata, indiferent pe ce parte ai intoarce camasa, exista anumite licori mai indicate decat altele. Iata care sunt acestea, conform Men's Health:

Fara mahmureala

Votca este bautura cel mai usor de procesat pentru ficat, iar daca adaugi o felie de lime sau lamaie, vitamina C te va ajuta si ea. Nu uita sa bei si apa intre paharele cu alcool.

Fara sa te ingrasi

Daca iti faci griji ca dupa un weekend in care ai cam consumat alcool nu te vor mai incapea pantalonii, alege sa bei sampanie, cautand sortimentul fara zahar adaugat. Aceasta are doar 60 de calorii pe pahar, jumatate fata de alte bauturi. Cativa creveti iti vor oferi energie si vor face ca alcoolul sa fie absorbit mai usor in sange.

Protejeaza-ti oasele

Berea poate ajuta la o mai buna densitate osoasa, avand silicon, care ajuta corpul sa absoarba mai bine calciul. O poti asocia cu niste branza cu mucegai.

Fara balonare

Cand bei bere, s-ar putea sa te confrunti cu senzatia de balonare. Daca vrei sa nu se intample acest lucru, consuma niste alune prajite, acestea oferindu-ti magneziu, necesar, printre altele, si pentru muschi.

Chefuiesti, dar nu-ti slabesti imunitatea

Vinul rosu, cel mai inchis la culoare, are resvestrarol, un antioxidant extrem de benefic pentru inima. Daca mai adaugi si cateva masline, iti vei imbunatati si circulatia.

Colesterol scazut

Cercetatorii spun ca o jumatate de halba de cidru are aceeasi cantitate de antioxidanti precum un pahar de vin. Contine si pectina, care scade colesterolul. Fisticul merge foarte bine combinat, si el reducand nivelul colesterolului cu pana la 13%, consumat in mod regulat.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#alcool sanatate, #vin sanatate, #bere sanatate, #alcool variante sanatoase, #bauturi mai putin nocive, #actiune alcool corp , #alcool