Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

5 alimente bogate in Omega 3

Vineri, 28 Mai 2010, ora 20:11
11631 citiri
5 alimente bogate in Omega 3

Acizii Omega 3 sunt grasimi sanatoase, care pot preveni sau incetini diferite boli. Unele dintre aceste boli sunt depresia, artrita reumatoida, astmul bronsic, bolile cardiovasculare, ateroscleroza, aritmia. Acizii grasi Omega 3 pot ajuta, de asemenea, la mentinarea unui stil de viata sanatos.

Acestia sunt, in general, prezenti in toate celulele organismului, in special in membranele celulelor si ajuta la reglarea functiilor biologice ale organismului uman. O inima sanatoasa, o functionare normala a creierului, un colesterol bun, toate necesita Omega-3.

Regimes Maigrir va da cateva exemple de alimente care contin Omega 3:

1. Semintele de in

Acestea sunt o sursa importanta de Omega 3. De asemenea, semintele de in sunt foarte bune pentru curatarea colonului, pot stimula imunitatea, ajuta la sanatatea pielii si stabilizeaza zaharul din sange.

2. Nucile

Pe langa faptul ca au continut bogat de Omega 3, nucile sunt, de asemenea, benefice pentru prevenirea astmului si a artritei reumatoide. Nucile contin antioxidanti, care sunt esentiali pentru creier si inima.

3. Somonul

Somonul este cel de-al treilea aliment important ca sursa de Omega 3. Acesta contine grasimi saturate si este bun pentru inima. In afara de somon, macroul, heringul, sardinele, tonul, sunt, de asemenea, alimente bogate in Omega 3. Din pacate, din cauza poluarii apelor, acesti pesti au un continut ridicat in mercur, deci nu ar trebui sa incercati sa ii consumati in cantitati excesive.

4. Soia

Soia sunt cunoscuta a fi un antioxidant foarte eficient. Boabele de soia sunt bune pentru cei care sufera de boli cardiovasculare sau depresie.

5. Halibutul

Halibutul este un peste plat, de apa sarata, care este o sursa foarte buna de proteine, magneziu, fosfor si potasiu. Halibutul ajuta la prevenirea bolilor cauzate de colesterolul marit.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#continut Omega 3, #alimente Omega 3 , #alimente