Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Ce alimente iti imbunatatesc aspectul fizic

Luni, 15 August 2011, ora 12:00
4417 citiri
Ce alimente iti imbunatatesc aspectul fizic

Desi femeile sunt cele mai mari cliente ale centrelor de frumusete, un barbat care se respecta va dori sa arate cat mai bine cu putinta. In loc sa cauti cu disperare creme minune ce promit sa iti lase pielea stralucitoare, frumoasa si sanatoasa, mai bine ai cauta in frigiderul tau si ai elimina toate alimentele care te imbolnavesc si te uratesc atat pe interior, cat si pe exterior.

Incearca sa iti faci provizii care sa contina cat mai multi agenti sanatosi. Lista pusa la dispozitie de Askmen s-ar putea sa-ti vina in ajutor:

Spanac

Spanacul este extrem de bogat in carotenoida, luteina si zeaxantina, care sunt extrem de bune pentru mentinerea sanatatii oculare. Il poti consuma in salate, in supe sau ca garnitura la alte feluri de mancare, avand foarte mult fier si fiind perfect alaturi de friptura de vita.

Ouale

Aceste alimente sunt cea mai usoara modalitate de a gati o cina rapida, dar trebuie sa ai grija sa nu fie imbibate in unt si grasime sau servite cu foarte multa paine. Si ouale au fier, care previne caderea timpurie a parului, dar sunt bogate si in sulf, care catifeleaza si infrumuseteaza podoaba capilara.

Pentru o masa care pare un deliciu, dar este saraca in calorii, cumpara un blat si unge-l cu sos de rosii fara aditivi, presara cateva frunzulite de spanac si in mijloc lasa loc sa pui un ou, cu parmezan si piper negru. In 10-15 minute, aluatul va fi rumenit si oul tocmai bun pentru a fi consumat.

Bananele

Bananele iti mentin pielea frumoasa si elastica. Poti face un experiment: ia cateva persoane de varste diferite si ciupeste-le de pielea de la incheietura mainii, apoi da-le drumul. Cu cat revine mai repede la normal, cu atat inseamna ca pielea este mai elastica. Fumatul si alte obiceiuri nocive imbatranesc epiderma cu mult inainte de vreme, dar potasiul din banane te ajuta extrem de mult sa ramai tanar.

Pentru un desert sanatos, taie o banana in doua si umple-o cu inghetata de vanilie, adauga sirop de ciocolata peste si presara bucatele de alune de padure, migdale sau chiar cirese amare. Daca vrei sa aiba si mai putine calorii, renunta la sosul de ciocolata si pune iaurt in loc de inghetata.

Varza rosie

Varza rosie contine foarte mult sulf si iod, acestea doua curatandu-ti corpul pe interior. Eliminarea toxinelor este esentiala pentru frumusete, si aceasta alimentatie te va ajuta foarte mult, in special daca suferi de acnee. Este foarte gustoasa si murata, fiind extrem de usor de preparat. Trebuie doar sa tai o varza in jumatate si apoi sa o toci marunt, daca o mananci cruda, sau sa o bagi la murat si sa astepti cateva saptamani, dupa care doar o scoti din recipient si o consumi.

Intr-o tigaie poti fierbe 4 parti de apa, 2 parti de vin, o parte zahar. Permite-i lichidului sa se raceasca si adauga varza si putin ardei iute. Pune totul intr-un borcan si tine la frigider. Va putea fi folosit la orice sendvis, in viitor, sau alaturi de fripturi.

Sfecla

Sfecla este un aliat puternic in lupta cu trecerea timpului, continand betaina, o substanta care ajuta la procesarea rapida a grasimilor, astfel incat acestea sa fie eliminate si sa nu aiba timp sa se depoziteze in organism. Sucul de sfecla contine clor, care ajuta la digestie. Cel mai bine este sa consumi aceasta leguma in stare naturala, proaspata, negatita.

Uleiul din seminte de struguri

Acest ulei, de un galben stralucitor, este perfect pentru stropit orice salata sau paine italiana. Este folosit si in cosmetice datorita proprietatilor de catifelare a pielii, este bogat in vitamina E, reducand aparitia ridurilor. Este destul de scump in comparatie cu uleiul obisnuit, dar il poti folosi in cantitati mici, obtinand rezultate multe. Temperatura de la care incepe sa fie toxic este destul de ridicata, asa ca poti frige diverse lucruri in el fara a-ti fi periclitata sanatatea.

In ceea ce priveste salatele, este mai mult decat indicat sa folosesti ulei din seminte de struguri, la care se adauga putin otet balsamic. Prajeste niste paine, stropeste-o cu putin otet balsamic, ulei si pune o feliuta de friptura de vita. Vei face niste gustari bune si hranitoare.

Carnea de curcan

De cele mai multe ori, probabil ca iti neglijezi unghiile, dar o femeie cu adevarat sofisticata nu va trece peste acest detaliu si isi va analiza cu interes fiecare centimetru al corpului, inclusiv parul si cat de curate sunt urechile.

Pentru unghii sanatoase ai nevoie de o dieta cu suficiente proteine. Consuma mai multe fructe si legume, cu cat mai colorate, cu atat mai bine. In plus, asigura-te ca, periodic, consumi una dintre cele mai sanatoase feluri de carne: cea de curcan. Fie ca este la cuptor, fiert sau fript, curcanul este un aliat excelent al unui corp sanatos si frumos.

Guava

Guava este plina de antioxidanti care contracareaza radicalii liberi si protejeaza impotriva distrugerii celulare, astfel incat sa ramai tanar cat mai mult cu putinta. Nici macar nu trebuie sa consumi fructul daca nu iti place, ci poti doar stoarce sucul, pe care sa-l folosesti pe piele.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#alimente barbati, #alimente frumusete barbati, #alimente sanatoase bolnavi, #alimente barbati sfaturi , #alimente