Dieta cu lapte crud - la ce ajuta

Luni, 29 Iunie 2015, ora 16:05
8291 citiri
Dieta cu lapte crud - la ce ajuta
Foto: Ziare.com

Din moment ce cuvantul "dieta" automat ne duce cu gandul la pierderea in greutate, nu este surprinzator faptul ca oamenii pot confunda adesea o dieta originala cu lapte cu o metoda de a scapa de kilogramele nedorite.

Dieta cu lapte crud sau regimul cu lapte are numeroase beneficii asupra sanatatii, dar ajuta si in curele de slabit.

Slabeste pana la zece kilograme pe luna cu dieta sportivilor

Cum functioneaza?

1. Va tine la distanta de zaharuri. Fara deserturi, daca va apucati de aceasta dieta. Doar lapte proaspat, crud, ce probabil are un gust atat de bun incat nu veti mai visa la deserturi.

2. Laptele crud este bogat in nutrienti. In aceasta dieta veti avea parte de o completa si foarte usor de digerat gama de vitamine, minerale, macronutrienti, enzime si altele.

3. Calciu = pierdere in greutate. Cel putin, asa zice stiinta in zilele de azi. Cateva studii au aratat ca o dieta bogata in calciu poate ajuta in pierderea kilogramelor nedorite, in mod special, a grasimii de pe abdomen.

4. Aveti parte de o buna detoxifiere. Incercati sa renuntati la acele pastile pentru curatarea colonului sau pentru sistemul digestiv. Dieta cu lapte este cunoscuta ca avand puternice beneficii detoxifiante. Si cred ca sunteti de parere cu mine ca este timpul sa revenim la metodele traditionale de detoxifiere si sa nu ne omoram organismul in acest proces.

5. Dieta cu lapte este foarte hranitoare pentru rinichi, ficat si sistemul digestiv. De asemenea, poate intari sistemul circulator. Toate aceste sisteme mentionate joaca un rol cheie in cura de detoxifiere. Aduceti aceste sisteme intr-o stare buna de functionare si organismul poate avea grija singur de propria detoxifiere.

Dieta Dukan - varianta imbunatatita pentru anul 2015

6. Creste masa musculara. Studiile au aratat ca pe parcursul acestei diete pe baza de lapte, pacientii au experimentat o crestere a masei musculare, in ciuda faptului ca multi dintre ei aveau o viata sedentara pe timpul acesteia. Laptele este excelent pentru intarirea oaselor si dezvoltarea muschilor.

Pot sau nu pot sa tin o dieta cu lapte?

Fara nici o problema. Laptele crud este un aliment hranitor, chiar daca nu consumati un litru pe zi.

www.diete-sanatoase.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#dieta lapte, #dieta cu lapte, #dieta lapte sanatate , #alimente