Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Esti sigur ca vrei sa fii vegetarian?

Luni, 12 Aprilie 2010, ora 10:22
3284 citiri
Esti sigur ca vrei sa fii vegetarian?

A existat un moment in viata ta cand ai decis sa devii vegetarian, insa acum, cand stai mai bine sa te gandesti, putina carne din cand in cand nu ar strica.

Wiki How iti da cateva sfaturi prin care poti sa redevii omnivor.

In primul rand analizeaza de ce vrei sa renunti la vegetarianism. Daca te-ai saturat sa mergi la un gratar si sa nu ai ce sa mananci sau sa iesi in oras si sa iti iei tot timpul aceeasi salata inseamna ca ar fi mai bine sa renunti pentru ca este clar ca sa fii vegetarian reprezinta un stres mai mare pentru tine decat sa mananci din cand in cand lactate si carne.

Vegetarienii dauneaza mediului inconjurator?

Aminteste-ti de ce ai devenit vegetarian. Daca ai facut-o doar pentru ca aveai un prieten care era vegetarian sau pur si simplu ai vrut la un moment dat sa iei o decizie extrema si te-ai gandit ca asta este una care s-ar incadra, atunci e destul de clar ca nu esti facut pentru o viata vegetariana.

Fa o lista cu ce s-a intamplat de cand ai ales calea fructelor si a legumelor. Esti mai sanatos? Ti s-au imbunatatit rezultatele analizelor. Aminteste-ti ca sunt grasimi esentiale si acizi pe care organismul nu le poate lua decat din produsele animale.

Chiar daca exista suplimente alimentare care iti asigura necesarul de vitamine si proteine, anumite organisme nu le pot absorbi eficient. De asemenea, soia, cel mai folosit substitut vegetarian pentru produsele animale, poate dauna organismului pe termen lung.

Cat de sanatos este regimul vegetarian?

Nu toate animalele sunt tratate intr-un mod oribil. Daca unul dintre motivele pentru care ai devenit vegetarian a fost pentru a salva animalele de la chinuri oribile, gandeste-te ca nu toate animalele sunt tratate asa. Mai mult, ouale si lactatele sunt produse de origine animala care sunt obtinue fara ca animalele sa sufere.

Daca dupa ce te-ai gandit bine la toate lucrurile de mai sus, ai decis sa renunti la vegetarianism, ia-o treptat. Daca nu ai mancat niciodata produse de origine animala sau de foarte mult timp, trebuie sa ii dai timp organismului sa se obisnuiasca.

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#vegetarian sanatate, #vegetarian carne, #vegetarian oua, #vegetarian lactate , #alimente