Hraneste-te astfel incat sa ramai tanar

Marti, 13 Septembrie 2011, ora 12:11
3611 citiri
Hraneste-te astfel incat sa ramai tanar

Foarte multe persoane de varsta a treia se imbolnavesc, fie ca este vorba de cancer, Alzheimer sau boli de inima. Corpul nostru devine din ce in ce mai sensibil, in parte si din cauza alimentatiei proaste pe care o primeste in decursul unei vieti.

Cel mai simplu mod de a te lupta cu aceste afectiuni este sa le previi, asa ca alege cele mai sanatoase produse.

Afinele

Potrivit Huffington Post, afinele sunt foarte bogate in niste antioxidanti numiti antocianine, care impiedica formarea celulelor canceroase, dar imbunatatesc si functiile creierului, ajuta la tonifierea musculara si impiedica aparitia semnelor de imbatranire. Consuma si alte fructe de padure, toate fiind extrem de benefice.

Nuci si seminte

Nucile, migdalele si alunele de padure sunt foarte bogate in grasimi sanatoase si proteine, care protejeaza inima si apara de boli cardiovasculare.

Inul este extrem de sanatos, el continand antioxidanti care blocheaza formarea celulelor maligne. Fisticul, de asemenea, are substante asemanatoare care protejeaza inima si creierul.

Vegetale cu frunze inchise la culoare

Beneficiile acestor legume sunt nenumarate, mai ales in ceea ce priveste incetinirea procesului de imbatranire. Iti ofera foarte mult calciu, care ajuta oasele si previne instalarea osteoporozei. Consuma mai ales spanac, brocoli si conopida.

Usturoiul

Pagini intregi au fost scrise despre beneficiile usturoiului, fiind un aliment anti-cancerigen, bun pentru piele, colon si plamani. Are si sulf, acesta fiind un inamic al stresului oxidativ si tinandu-ti inima in forma maxima.

Cereale integrale

Cerealele integrale sunt bogate in fibre, vitamine, minerale si antioxidanti, reducand semnificativ posibilitatea instalarii unor boli cardiovasculare. Previn si excesul de zahar in sange si diabetul.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#alimente atiimbatranire, #alimente prevenire imbatranire, #alimente sanatate, #alimente viata lunga , #alimente