Remedii naturale pentru durere

Joi, 27 Mai 2010, ora 08:18
5119 citiri
Remedii naturale pentru durere
Foto: seliosbg.com

Medicamentele pentru durere se afla in casa fiecarui om. Fie ca este vorba de o migrena, o masea, nevralgie sau pur si simplu o durere abdominala, paracetamolul, aspirina, algocalminul sunt cele mai simple solutii. Trebuie sa stii insa ca exista si medicamente naturale pentru tratarea neplacerilor.

Sunt alimente foarte bogate in nutrienti, care favorizeaza buna circulatie a sangelui si iti iau durerea cu mana. Nu au efecte adverse, excesele nu dauneaza sanatatii, deci poti incerca sa inlocuiesti mica ta farmacie de acasa cu cea naturala din bucatarie, informeaza steadyhealth.com.

Uleiul de peste iti va fi la-ndemana in cazul unei migrene. Este o sursa sigura de acizi grasi omega 3, care blocheaza actiunea substantelor chimice cu rol inflamator existente in organism. Trei grame de ulei de peste pe zi sunt suficiente pentru evitarea si tratarea durerilor.

Uleiul de masline are acelasi efect pentru ca el contine o substanta care are acelasi efect precum ibuprofenul. Substanta activa a uleiului se comporta ca un medicament antiinflamator, iar pentru indepartarea durerii se recomanda 50 de ml pe zi.

Ciresele nu numai ca sunt delicioase dar pot fi considerate si medicamente naturale impotriva durerii. Au rol de antioxidant, iar efectul lor este comparabil cu cel al suplimentului de vitamina E. Deci nu evita un platou de cirese atunci cand ai o migrena.

Salcia mai este denumita si aspirina naturala. Are efect antiinflamator datorita continutul sau de acid aceytilsalicilic. Suplimentele naturale din scoarta de salcie pot fi gasite in magazinele de profil si sunt medicamente naturale pentru tratarea durerii de masea, migrenelor sau artritei. Specialistii spun insa ca nu este indicat sa le luati impreuna cu aspirina.

Curcuma este o planta de origine asiatica, cu importante proprietati antiinflamatorii. Poate fi medicamentul natural perfect pentru persoanele care sufera de artrita sau reumatism si se administreaza cu 20 de minute inaintea fiecarei mese.

Gheara diavolului este o planta originara din Africa de Sud, cu importante proprietati analgezice si antiinflamatorii. Se recomanda pentru tratarea durerilor de ulcer si reumatice, dupa sfatul medicului naturist.

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#medicament natural durere, #aliment pentru durere, #indeparteaza natural durerea , #alimente