Slabeste reducand cantitatea de sare consumata

Duminica, 03 Iunie 2012, ora 10:20
3265 citiri
Slabeste reducand cantitatea de sare consumata
Foto: Care 2

Cate dintre voi nu au innebunit incercat sa gaseasca o solutie impotriva grasimii? Uneori, solutia este mult mai aproape de noi. Pentru inceput poti sa reduci cantitatea de sare consumata.

Sarea, in cantitati limitate, este o parte esentiala a unei diete sanatoase, aminteste Ezinearticles. Consumata in exces, aceasta dauneaza organismului si, mai mult, te faci sa arati mai grasa din cauza retinerii de apa.

Pentru a putea sa scapi de aceasta problema, trebuie sa iei in seama cateva lucruri.

Consuma mai multe fructe si legume

Aceste alimente sunt bogate in potasiu, care reduce balonarea prin echilibrarea efectului sodiului din organism. Cele mai bune surse de potasiu sunt portocalele, fructele tropicale, bananele si cartofii.

Si suplimentele de potasiu sunt bune, insa nu trebuie sa le iei inainte sa consulti un medic.

Alimente cu periculos de multa sare

Consuma mai putine alimente procesate

Multi dintre noi optam pentru alimente procesate, iar acest lucru dauneaza sanatatii pentru ca ele contin extrem de multa sare. Indreptandu-ti atentia catre ceva mult mai natural o sa reduci aportul de sodiu.

Bea mai multa apa

Desi suna ciudat, trebuie sa bei multa apa ca sa lupti impotriva retentiei de apa. Lichidul vital este necesar pentru a elimina sodiul din organism. Chiar daca te simti ca un balon dupa ce contimi o masa sarata, incearca sa bei apa ca sa scapi de aceasta senzatie.

Inlocuieste sarea de masa cu sarea de mare

Sarea de masa provoaca dezechilibre minerale si duce la balonare, in schimb sarea de mare contine multe minerale, inclusiv potasiu.

Foloseste condimente din belsug

Incearca sa adaugi condimente pentru a aroma mancarea. Aceasta este o alegere inteligenta ce te poate ajuta mai mult decat crezi.

Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga, candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria Târgovişte
Deputatul USR Daniel Blaga a fost desemnat candidatul Alianţei Dreapta Unită pentru Primăria municipiului Târgovişte. Daniel Blaga are 44 de ani, a absolvit Facultatea de Matematică în...
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Presiuni de la șeful PNL Iași către Ciolacu să-l retragă pe Bogdan Cojocaru din funcția de prefect: ”Un scenariu aproape hilar”
Liderul PNL Iaşi Alexandru Muraru îi cere premierului Marcel Ciolacu să îl retragă pe Bogdan Cojocaru, lider PSD Iaşi, din funcţia de prefect al judeţului Iaşi, motivând că acesta...
#slabire sare alimente, #reducere sare alimente, #reducere sare dieta , #alimente